Botanical Beauty Puur Natuur Get-Together

(27 klantbeoordelingen)

Kom naar de Botanical Beauty Puur Natuur Get-Together

Zien, voelen, ruiken, en ervaren: quite an experience! Kom jij ook?

Wil je persoonlijk kennismaken met de 100% biologische en natuurzuivere producten van Botanical Beauty? Gratis advies krijgen over de beste producten voor jouw huid? Tips en tricks horen die te maken hebben met onze mooie producten en huidverbetering?

Kom dan gezellig naar deze geweldige workshop in de Hooiberg (headoffice van Botanical Beauty) op een Hollands familielandgoed in de Betuwe. Tijdens de bijeenkomsten houden we uiteraard rekening met de Covid-19 maatregelen.

Deelname is €15 maar die ontvang je retour bij aankoop van Botanical Beauty-producten!

 15,00

Wissen

27 beoordelingen voor Botanical Beauty Puur Natuur Get-Together

 1. Katetina

  Hello ladies,
  I would like to share an experience with Botanical Beauty with you. Because in the Czech Republic we are neighbours with the family van Everdingen. I got the great opportunity to test some of the products over the past 5 years. Because I´m a big skeptic and I was too young to realize how amazing these products are, never paid too much attention to it. That is why in this Summer, when I started to realize more and more how important is to take care of your own health and the environment( not only because me and my husband are running Bio farm) . Me and one of my best friends decided to “bring” Boranical Beauty to the Czech Republic. Thanks to Cathrine, Alexa and Henriet we already had an amazing “get together”, where we learned so many useful things and could try the rest of the products. I am really impressed and can’t wait to present the whole Botanical Beauty way of life in Czech.

 2. Lenka Horváthová

  Im so happy with cosmetic botanical Beauty already one and half year, so good organic products from very nice people and company!!! You are the best!!!

 3. Rian Wijnhorst (geverifieerde eigenaar)

  Op vrijdag 10 juli met 3 vriendinnen een heerlijke ochtend doorgebracht in de hooiberg bij Botanical Beauty! Na een hartelijke ontvangst en een interessante uitleg over de oorsprong van de producten mochten we alles gaan uitproberen.. Zelf gebruik ik al enige tijd de huidverzorging van Botanical Beauty maar ook voor mij waren er nog voldoende nieuwe producten om te testen. Henriette heeft ons op vakkundige wijze door de 3-stappen methodiek geloodst, met als resultaat: 4 zijdezachte en superschone huidjes én voldoende inspiratie om hier thuis ook mee aan de slag te gaan! Na een heerlijke lunch in de omgeving van Deil gingen we allemaal -inclusief onze tasjes met producten- zeer tevreden weer naar huis.

 4. Agnes (geverifieerde eigenaar)

  Met 4 vriendinnen geweest naar de Botanical Beauty Puur Natuur Get-Together ochtend. Erg leuk, mooie omgeving en leuk ontvangst met koffie/thee en cake. Daarna werd alles uitgelegd deels mondeling en deels via een video fragment. Hoe het ontstaan is en hoe de producten gemaakt worden. Leuk om te horen. Daarna begon het genieten. Je mocht alles uitproberen en ruiken. Erg handig als je overweeg een product aan te schaffen en kreeg je ook gelijk advies hoe het product te gebruiken en wat hun adviseren. Ben erg blij met de producten die ik gekocht heb en van lieverlee stap ik helemaal over naar alle producten van Botanical Beauty. Mijn huid reageer hier super op.

 5. Madelaine Tuininga (geverifieerde eigenaar)

  Alles helemaal super. Team Botanical Beauty professioneel, deskundig en bijzonder hartelijk. Fantastische plaats (hooiberg) en omgeving. Veel pret (doe dit met groep vriendinnen of familie). Geheel nieuwe inzichten in produkten voor de huid – die helemaal straalt. Aanrader! Dit wordt een blijvertje. Dank je wel lieve Alexa

 6. Evelien Koelewijn (geverifieerde eigenaar)

  Wat een mooie omgeving en een leuke ochtend hebben wij gehad bij Botanical Beauty! Wij mochten van alles uitproberen en kreeg veel informatie over de producten. Fijn dat de producten puur natuur zijn. Wij hebben genoten van de geuren van de producten, de sfeer en van jullie. Bedankt Alexa en Henriëtte.

 7. Mariette van Heemstra

  Wij waren er op 4 juli. Het was zo hartelijk, leerzaam en gezellig! Prachtige producten, geweldige uitleg over alles. Blij met wat ik gekocht heb!!!

 8. Liesbeth Tuininga (geverifieerde eigenaar)

  De Get Together in de sfeervolle hooiberg is een feest! Door een enthousiast team maak je kennis met de filosofie van Botanical Beauty (als je het niet kunt eten, smeer het dan ook niet op je huid). Tijdens de Get Together ervaar je al hoe fijn de produkten zijn (een lekker voetenbad, handenscrub en gezichtsmasker – hoe lekker is dat op een zaterdagmiddag ?). Je krijgt deskundig advies over de producten die bij jouw huid passen en mag alles proberen. Ondertussen staan er lekkere hapjes en drankjes voor je klaar om het helemaal af te maken. Dit is ook een heel leuk idee om met een groep vriendinnen te doen. Dank jullie wel Alexa en team – ik ben fan!

 9. Alwine (geverifieerde eigenaar)

  Wat een super fijne middag hadden we bij jullie. Dank Alexa, Catharine, Henriëtte en Noa. Goede uitleg en informatief en ook nog gezellig. Ik ben echt enthousiast over jullie producten en heb meteen die avond mijn badkamer opgeruimd. Alle zooi eruit en Botanical beauty erin. Heel overzichtelijk en fijn dat ik weet wat ik op smeer. Dat alles ook eetbaar is dus dat ik mezelf niet vergiftig. En het ruikt ook nog lekker. Zeer enthousiaste nieuwe klant dus.

 10. Emilie (geverifieerde eigenaar)

  Een hele leuke en ontspannen middag waarin het duidelijk wordt hoe je de producten van Botanical Beauty het beste kan gebruiken en welke producten bij je passen. Heel fijn om alles uit te mogen proberen en persoonlijk advies te krijgen. Heel veel dank voor de organisatie Alexa, Henriëtte en Noa!

 11. Marrieke (geverifieerde eigenaar)

  Wat een leuke middag heb ik gehad bij Botanical Beauty! Ik mocht alles uitproberen en kreeg veel informatie over de producten. Fijn dat de producten natuurzuiver zijn en er geen chemische stoffen aan toegevoegd zijn. Ik kwam thuis met een super zachte huid! Zeer voor herhaling vatbaar!

 12. Eugénie Woordes

  Wat een leuke en interessante ochtend was het bij jullie. Duidelijk uitgelegd hoe de producten te gebruiken. Puur natuur trok mij erg aan in jullie producten. Geen toevoegingen, hoe mooi is dat! Zelf smeren was wel hilarisch maar goed om te doen.
  Ik ben fan en wellicht komen mijn schoondochter en ik nog wel een ochtendje gezellig smeren en lachen!

 13. Ineke Eigenhuis (geverifieerde eigenaar)

  23 juni was het dan eindelijk zo ver!
  Ben al een jaar een groot fan van jullie producten, maar kon nu eindelijk eens met eigen ogen zien waar al deze mooie verzorging vandaan komt.
  Wat een prachtige lokatie en een fijne ontvangst met een drankje.
  Daarna moesten wij( drie dames) er aan geloven. Een fijne begeleding bij al onze dappere pogingen onszelf mooi te maken! Wat een heerlijk gevoel al die potjes , flesjes enz te kunnen uitproberen!
  Met een heerlijke facial scrub en masker ging ik na een paar uurtjes fris en inside zen haha weer naar huis. Lieve B.B. dames heel hartelijk dank voor alles en hoop jullie opnieuw te mogen ontmoeten in een tijdperk zonder Corona!

 14. Marieke (geverifieerde eigenaar)

  Een kijkje achter de schermen, het was gezellig en leuk om alle producten een keer aan te raken. Ik ben fan!

 15. Marlies

  Wat je niet kunt eten moet je niet op je huid smeren! Eigenlijk klinkt het heel logisch. Graag wil ik mij wat meer verdiepen in natuurlijke huidverzorging. En dan is deze leuke ‘get together’, waar het verhaal achter Botanical Beauty verteld wordt en je alle producten mag uitproberen en ook al je vragen kunt stellen, echt een feestje! Voor Alexa en haar collega’s was geen moeite teveel! Een gezellige en goed verzorgde middag op locatie. Met nieuwe producten kennisgemaakt en uiteraard ook aangeschaft voor thuis. Ik ben fan! Dankjulliewel voor de leuke middag! 🌸

 16. Denise van Walsem (geverifieerde eigenaar)

  Wat een ontzettend goed concept is de Get Together Dag! Samen hebben we de producten bekeken en geprobeerd. Alexa wist alles duidelijk uit te leggen en liet ons ook wat zien over de oorsprong van Botanical Beauty. Een veelzijdig middagje dus waarin je zowel het bedrijf Botanical Beauty als de producten goed leert kennen! Het heeft me geholpen om te ontdekken hoe ik de producten precies moet gebruiken en welke functie ze hebben. Nu ik de achtergrond en oorsprong van de natuurzuivere producten heb leren kennen kan ik ze met nog meer overtuiging aanraden dan ik al deed. Naast dat de producten mijn huid zeker al verbeterd hebben, krijg je ook nog eens persoonlijke aandacht als koper. Dankzij Alexa’s overtuigende en enthousiasme manier van vertellen ben ik na deze Get Together middag helemaal om!

 17. Nicole (geverifieerde eigenaar)

  Geweldig leuke, interessante en gezellige middag gehad afgelopen zaterdag. Kwam helemaal blij thuis.
  Leuk om wat meer uitleg over Botanical Beauty en over de verschillende producten te krijgen. En om uit te proberen, te vergelijken en ervaringen uit te wisselen. Het enthousiasme van Alexa is aanstekelijk en geen enkele moeite was haar en haar collega Coba teveel.
  Gebruik sinds kort de producten van Botanical Beauty en mijn huid is ontzettend verbeterd, ik ben fan!!

 18. Angelina

  Ik was niet bekend met jullie producten en voor de gezelligheid meegegaan met een vriendin om een workshop bij jullie te volgen. Wat een goedverzorgde middag heb ik bij jullie gehad. Heerlijke producten om te ruiken en te voelen, want alle producten mochten we uitproberen! Wat ik heel fijn vind is dat veel producten gebruikt kunnen worden door het hele gezin, dus niet meer voor iedereen aparte potjes en flesjes!
  Een topmiddag gehad, dankjewel Alexa!

 19. Claudia (geverifieerde eigenaar)

  Bedankt Alexa voor de gezellige middag. Vol enthousiasme heb je ons laten kennismaken met de producten. Wat fijn om de producten te proberen. Heerlijk de bodyscrub, wat een zachte handen krijg je daarvan. Ook het facelifting masker is super. Wat een geslaagde middag, Top!

 20. Carolien (geverifieerde eigenaar)

  Dank voor de fijne avond in De Hooiberg! Het was meer dan de moeite waard om de auto te nemen en af te reizen naar Deil. Ik ben vooral heel blij met de kundige adviezen die ik mocht ontvangen over de te nemen stappen in de verzorging van mijn huid. Ik merkte dat ik daar in mijn eentje thuis niet helemaal uit kwam, zelfs niet op basis van de proefjes en de instructies die ik mocht ontvangen. Heldere instructies van een schoonheidsspecialiste waarbij ik direct aan de slag kon, was voor mij een heel fijne manier om me de producten eigen te maken. Een echte aanrader!

 21. Henriëtte Dekker

  Een hele leuke middag in de hooiberg doorgebracht. Door Alexa en Henriëtte heel hartelijk ontvangen met hapje en drankje.
  Leuk om te horen hoe BB is ontstaan en de gedachte erachter.
  Daarna heerlijk van alles uitgeprobeerd, reiniging, maskers, scrub en voor mij nieuw de argan serie. Natuurlijk de collectie voor thuis uitgebreid.
  Voor mij een heel geslaagde zussendag met super leuke enthousiaste mensen

 22. Cora (geverifieerde eigenaar)

  We hebben een hele leuke middag gehad bij jullie. Was erg leuk om jullie beter te leren kennen en het verhaal achter Botanical Beauty te horen.
  Prima geregeld, drankjes en hapjes en natuurlijk alle producten die we allemaal mochten gebruiken.
  Ik wist al dat de bodyscrub-roos erg lekker is en nu de eucalyptus/mint gebruikt. Heeft een heel frisse en schone geur.
  Ik heb verschillende producten uit de Argan serie geprobeerd en was zo enthousiast dat ik die meteen gekocht heb.
  Maar ik blijf ook zeker mijn multi use butter en rose water gebruiken.
  Eerlijke producten die heel mooi staan op de toilettafel en een rijk gevoel geven. Er staan zeker nog een aantal producten op mijn verlanglijstje.
  Het is echt de moeite waard om eens langs te gaan in Deil voor een workshop.

 23. Jolie (geverifieerde eigenaar)

  Een hele gezellige zaterdagmiddag gehad bij jullie in de hooiberg. Met brandnetelthee, koffie, fruit en luxe nootjes op tafel, super! Ik gebruik al enkele producten van jullie, maar de bodyscrub kende ik nog niet, dus proberen maar op de handen. Wat een heerlijk spul is dat! Zachte handen die meteen goed verzorgd zijn. Ik ben er weg van! Ter plekke meteen een grote pot gekocht en ga er nog een bestellen om cadeau te geven.
  Dank je wel Henriëtte en Alexa, dat we jullie hebben mogen ontmoeten.

 24. Helen Kloosterman (geverifieerde eigenaar)

  Een uitnodiging voor een kijkje in de keuken van Botanical Beauty… zo’n kans laat je dus niet liggen! Omdat ik een stukje moest rijden, was ik natuurlijk veel te vroeg. Maar ik was van harte welkom. En welkom heb ik me de hele middag gevoeld. In een zeer sfeervolle omgeving stonden alle producten van Botanical Beauty mooi opgesteld. Na een introductie door de twee aanwezige dames gingen we aan de slag. Alles mocht geprobeerd worden en dus zat ik al gauw met een mutsje op en een handdoek op schoot me af te schminken. Maskertje, lotion, de handen heerlijk gescrubd. Alle vragen werden door de dames van Botanical Beauty keurig beantwoord en ook de inwendige mens ontbrak het aan niets. Op alle fronten dus een super verzorgde middag! Na een paar gezellige uurtjes mijn voorraad BB-artikelen aangevuld en met een fris koppie weer naar huis gegaan. Alexa en Henriëtte, nogmaals hartstikke bedankt voor jullie goede zorgen en voor een interessante en leuke middag!

 25. Natascha (geverifieerde eigenaar)

  Hele leuke, gezellige, avond gehad. Ik ben medisch pedicure en daar hebben ze ook een diversiteit aan producten voor. Voor een hapje en een drankje werd gezorgd en we konden allerlei producten uittesten. Kon alles vragen en werd ook rustig uitgelegd. Heb mij opgegeven voor 2 cursussen die aansluiten bij mijn beroep. Heb er zin in om met deze nieuwe producten te mogen gaan werken.

 26. Monique

  Super leuke avond gehad. Ik ben medisch pedicure en was op zoek naar nieuwe verzorgingsproducten voor in de praktijk. Die heb ik gevonden hoor! We mochten alles lekker uittesten onder het genot van een hapje en drankje. Ik heb 4 sterren gedaan én géén 5 omdat sommige dingetjes toch nog een beetje rommelig liepen (spiegeltjes die zoek waren bijvoorbeeld). Misschien ook handig om deze avond op te splitsen in een avond voor ‘consumenten’ en in een avond voor ‘zakelijke klanten’. Maar al met al een inspirerende avond. Ik ga zakelijk aan de slag met de producten. Binnenkort 2 cursussen op de planning. Ik heb super zin om met deze mooie producten aan de slag te gaan.

  • Lien

   Hoi Monique, dankjewel voor je mooie review over onze Botanical Beauty Puur Natuur Get-Together en die vier sterren die je deze bijeenkomst hebt toegekend! Ontzettend leuk dat je er was. De Get-Together is de meest informele bijeenkomst die we organiseren. Lekker ongedwongen en heel laagdrempelig aan de slag met de producten. Maar ook kennis maken met andere geïnteresseerden in ons merk. We kiezen daarvoor juist een opzet waarin zowel professionals als consumenten elkaar kunnen ontmoeten. Als potentiële ‘nieuwe’ Botanical Beauty professional maak je zo namelijk meteen kennis met jouw doelgroep; consumenten die geïnteresseerd zijn in dat wat jij gaat aanbieden in jouw salon. Een uitgelezen kans leek ons 🙂 De overige trainingen, workshops en bijeenkomsten die we aanbieden zijn altijd wel gericht op of consumenten of professionals. We zien uit naar een geweldige samenwerking en heten je van harte welkom als Botanical Beauty Professional!

 27. Manon (geverifieerde eigenaar)

  Wat ontzettend gaaf om de gepassioneerde mensen achter Botanical Beauty te ontmoeten! Een echt kijkje “achter de schermen”. Het was een heerlijke avond, waar niets te veel was. Alles mocht gevraagd en uitgeprobeerd worden en er was veel tijd om persoonlijk advies te krijgen. Ik heb alleen maar meer bewondering gekregen voor Botanical Beauty en ben nog helemaal aan het nagenieten 🙂

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beschrijving

Toevoegen aan winkelmandje