ONZE HUIDVERZORGING: NATUURZUIVER ÉN BIOLOGISCH

Op zoek naar écht natuurlijke huidverzorging? Botanical Beauty is je antwoord. Geen synthetische stoffen en microplastics, maar puur natuur.

Nieuwsgierig welke producten het beste passen bij jouw huidtype of -aandoening? Onze specialisten helpen je geheel vrijblijvend verder. Bel ons gerust op 0345 65 15 64 of bekijk hieronder ons hele assortiment.

  • 100% natuurzuiver
  • Biologisch
  • Huidverbeterend
  • Zonder microplastics
  • Voor alle huidtypen
Meer
93 producten
Filter
Producttype
Producttype
Reiniging
Toner
Serum
Crème
Olie
Butter
Scrub
Masker
Deodorant
Scheerproducten
Shampoo
Zonbescherming
Voordeelbox
Gift sets
Reis/proefverpakking
Accessoires
Workshop
Huidtype
Huidtype
Droge Huid
Gevoelige huid
Jonge huid
Vette Huid
Baby en kinderhuid
Oudere huid
Onzuivere huid
Lichaamszone
Lichaamszone
Gezicht
Lichaam
Haar
Ogen
Lippen
Voeten
Handen
Actie
Actie
Actie
Natuurlijke huidverzorging
Linda Dool - Natuurlijke huidverzorging
Deze Multi Use Oil is mijn favoriete product. De geur maakt je blij en vrolijk. Mijn kinderen vinden deze ook het lekkerst. Ideaal bij schaafwondjes of een droge huid na het zwemmen. Mijn mascara gaat er met deze olie makkelijk mee af. Ook na het scheren blijft mijn huid zijdezacht. Multi inzetbaar als reiniging en verzorging!
Lees verder
Linda Dool
Jeanine - Natuurlijke huidverzorging
Mijn huid is altijd iets rood en ook trekkerig vooral in de koudere maanden. Ik gebruik deze crème 2x daags en wat een verwennerij. Het voelt aan als een fluweel laagje op mijn gezicht. Mijn gezichtshuid is ten goede veranderd door het gebruik van de Arganlijn.
Lees verder
Jeanine

Natuurlijke huidverzorging voor een echt gezonde huid

Wil je een gezonde huid? Waarbij je zeker weet dat de producten die je gebruikt hieraan bijdragen. De Botanical Beauty verzorgingsproducten zullen jouw huid de natuurlijke verzorging geven die het nodig heeft. En daarnaast ook gewoon verdient, toch? Het assortiment bestaat uit producten die aansluiten bij elk huidtype en gewenst doel. Laat jezelf en je huid verwennen door producten die er ook echt toe doen.

Waarom onze natuurlijke huidverzorging goed is voor je huid?

Deze vraag is makkelijk te beantwoorden: Omdat de producten 100% natuurzuiver en biologisch zijn. Daarnaast bieden verschillende producten een heilzame werking en zijn ze geschikt voor elk huidtype. De huid wordt hierdoor ondersteund en krijgt een prachtig gezonde uitstraling. Ook niet onbelangrijk is het feit dat alle producten dierproefvrij zijn.

Dit alles is mogelijk omdat wij ons laten inspireren door al het moois dat de natuur te bieden heeft. Een groot deel van de natuurlijke huidverzorging is ontstaan door de kruidentuin op het Familie Landgoed in Deil. Al de ingrediënten worden voor zover het mogelijk is uit de directe natuur en omgeving gehaald. Vervolgens worden de producten op een ambachtelijke wijze gemaakt, zoals het hoort.

De natuurlijke huidverzorging van Botanical Beauty laat jouw huid gezondheid uitstralen op een biologische wijze. Bekijk daarom snel de collectie en bezorg jezelf de ideale huid!

De collectie is een cadeautje voor jouw huid en die van geliefden

Onze natuurlijke huidverzorging bestaat onder andere uit scrubs, oliën, body butters, crèmes en Dode Zee producten. Laat hiermee jouw huid gezondheid uitstralen en perfect tot zijn recht komen, dat wil toch iedereen?

Om anderen ook een stralende huid te bezorgen zijn er gift sets om te geven aan jouw vriendinnen en familie. Deze pakketten zijn beschikbaar in verschillende geuren die elk een eigen werking hebben. Natuurlijk ook leuk om jezelf eens cadeau te doen!