Natuurlijke nachtcrème voor een huid in balans

Natuurlijke gezichtscrème voor een stralende huid

Is een natuurlijke gezichtscrème een must voor jou omdat je jouw huid alleen het beste gunt? Dan zijn de gezichtscrèmes van Botanical Beauty jou op het lijf (of beter gezegd, ‘het gezicht’) geschreven. Onze natuurlijke gezichtscrèmes geven de huid van jouw gezicht namelijk precies die verzorging die het behoeft. De natuurlijke gezichtscrèmes van Botanical Beauty vormen de perfecte basis voor een stralende en gezonde huid in optimale balans. Dus verwen jezelf met al het moois dat de natuur ons biedt en kies voor een heerlijke natuurlijke gezichtscrème.

De natuurlijke gezichtscrèmes van Botanical Beauty zijn allemaal biologisch en 100% natuurzuiver en bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Voor ieder huidtype en voor iedere leeftijd is er een natuurlijke gezichtscrème die optimaal verzorgt en hydrateert. Het doel van onze natuurlijke gezichtscrèmes is het behoud of het herstel van de balans van jouw huid. Naast behoud of herstel van balans, ondersteunen onze natuurlijke gezichtscrèmes vanzelfsprekend ook alle natuurlijke processen van de huid.

Onze natuurlijke gezichtscrèmes ontwikkelden we speciaal voor jou. Er zijn verschillende type gezichtscrèmes, maar aan de basis van iedere natuurlijke gezichtscrème staat ons vertrouwen in de kracht van de natuur. En het resultaat? Een stralende huid in balans!

Ontdek het tijdens de Green Beauty Workshop

Voordelen

van natuurlijke gezichtscrème

Verbetert de huid
Herstelt de balans
Ondersteunt natuurlijke processen
100% natuurzuiver en biologisch
Dierproefvrij
Vrij van microplastics
Gratis samples
Gratis samples

Gratis samples

Vraag nu een gratis samplepakketje aan en ontdek de heilzame werking van de producten van Botanical Beauty
Vraag nu aan

Gun jouw gezicht een natuurlijke gezichtscrème die verzorgt en herstelt!

De natuurlijke gezichtscrèmes van Botanical Beauty zijn dagelijks de meest volwaardige verzorging voor alle huidtypen en leeftijden. Zo is er een gezichtscrème voor de huid tot ongeveer 30 jaar, tot ongeveer 40 jaar en voor de huid na het 40ste levensjaar. Ervaar zelf de kracht van een natuurlijke gezichtscrème. Ontdek welke natuurlijke gezichtscrème past bij jou en start vandaag nog met het beschermen, verzorgen en verbeteren van jouw huid.

Welke natuurlijke gezichtscrème past bij jou?

Wil je jouw huid met een natuurlijke gezichtscrème verzorgen, kies dan de gezichtscrème die past bij jou:

Dag- en Nachtcrème in 1

De 100% natuurlijke Balancing Dag- en Nachtcrème van Botanical Beauty is de meest volwaardige verzorging voor de jonge huid, normale huid, droge huid en gevoelige huid in één potje voor een stralende, gehydrateerde en gezonde huid.

Argan Multi Repair Crème (+UVA)

De Argan Multi Repair Crème is een hydraterende anti-aging crème die dag en nacht verzorgt, zich richt op herstel en speciaal is ontwikkeld voor de probleemhuid en voor de huid met fijne lijntjes. Deze kan ook ingezet worden voor de jeugdige huid als je kiest voor UVA bescherming of herstel.

Ageless Anti-Rimpel Crème (+UVA)

De Ageless Anti-Rimpel Crème beschermt de huid dag en nacht tegen de gevolgen van het ouder worden, zorgt voor een optimale vochtregulering en verbetert de huidstructuur door herstel van elasticiteit en stevigheid bij fijne lijntjes en rimpels. Vraag jouw BB schoonheidsspecialiste voor advies.

Balancing Dagcrème

De Balancing Dagcrème hydrateert en verzorgt dankzij een krachtige combinatie van biologische ingrediënten. Deze vitaliserende dagcrème ondersteunt het natuurlijke evenwicht van de huid. Het is dagelijks de meest volwaardige verzorging van de jonge huid en voor alle huidtypen.

Laat je bij twijfel over welke natuurlijke gezichtscrème voor jou de juiste is, altijd adviseren door een Botanical Beauty professional bij jou in de buurt!

Zo gebruik je een natuurlijke gezichtscrème

Breng de natuurlijke gezichtscrème, na een goede reiniging met bijvoorbeeld de Argan Reinigingsmelk en de Argan Reinigingslotion, 's ochtends en 's avonds aan op het gezicht. Breng vóór de crème eventueel het Argan Antioxidanten Serum aan. Zo werken de natuurlijke gezichtscrèmes extra krachtig.

Breng na de natuurlijke gezichtscrème eventueel de Balancing Oogcrème met kloppende bewegingen van binnen naar buiten aan op de huid rondom de ogen.

Zo zorgt de natuurlijke gezichtscrème voor een optimale balans en conditie van jouw huid!

Organic Skin Care

Ontdek onze natuurlijke gezichtscrèmes

Shop nu

Veelgestelde vragen

Natuurlijke gezichtscrème


Ik zoek een 100% natuurlijke gezichtscrème voor mijn jonge huid

Voor de jonge normale droge en gevoelige huid gebruik je de Argan Dag- en Nachtcrème in 1 of de Argan Balancing Dagcrème. Bij fijne lijntjes en bij een probleemhuid kies je voor de Argan Multi Repair Crème (+UVA).

Wil je herstel van elasticiteit en stevigheid voor je huid bij fijne lijntjes en rimpels? Gebruik dan de Ageless Anti-Rimpel Crème (+UVA).

Ik ben de 30 jaar gepaseerd en zoek een natuurlijke gezichtscrème voor optimale verzorging.

Bij fijne lijntjes en bij een probleemhuid kies je voor de Argan Multi Repair Crème (+UVA).

Wil je herstel van elasticiteit en stevigheid voor je huid bij fijne lijntjes en rimpels? Gebruik dan de Ageless Anti-Rimpel Crème (+UVA).

Laat je bij twijfel over welke natuurlijke gezichtscrème voor jou de juiste is, altijd adviseren door een Botanical Beauty professional bij jou in de buurt!

Ik zoek een 100% natuurzuivere anti-aging gezichtscrème

Kies voor de Ageless Anti-Rimpel Crème. Deze natuurlijke gezichtscrème beschermt de huid dag en nacht tegen de gevolgen van het ouder worden, zorgt voor een optimale vochtregulering en verbetert de huidstructuur door herstel van elasticiteit en stevigheid. Bij fijne lijntjes en bij een probleemhuid kies je voor de Argan Multi Repair Crème (+UVA).

Waarom zou ik kiezen voor natuurlijke gezichtscrèmes?

Omdat 60% van wat je op je huid smeert, in je bloedbaan terecht komt… Dus vind je jouw gezondheid een groot goed? Eet en drink je bewust? Dan is een natuurlijke gezichtscrème een logische vervolgstap.

Welke ingrediënten worden gebruikt voor natuurlijke nachtcrème?

Botanical Beauty werkt enkel met ingrediënten die je ook kunt eten en die 100% natuurzuiver én biologisch zijn. Onze producten bevatten geen microplastics en zijn duurzaam verpakt.

Botanical Beauty werkt enkel met ingrediënten die je ook kunt eten. 100% natuurzuiver én biologisch. Onze producten bevatten geen microplastics en zijn duurzaam verpakt.

Ik zoek een crème met een SPF factor, welke crème kan ik het beste kiezen?

Botanical Beauty kiest er bewust voor om de SPF apart aan te bieden en niet in de crèmes te verwerken. De crème kan op deze manier helemaal afgestemd worden op verzorging en huidverbetering en zonder de (natuurlijke) filters die alleen aangebracht hoeven te worden bij blootstelling aan direct zonlicht. Daarvoor kan de Organic Minerals Zonnemelk worden aangebracht op je natuurlijke dagcrème. Het is wel heel belangrijk om gedurende de dag en ook binnen beschermd te zijn tegen daglicht (UVA straling), dat zorgt voor veroudering van de huid. Daarom bieden de Argan Multi Repair Crème en de Ageless Anti Rimpel Crème wél bescherming tegen UVA straling (daglicht).

Wat is het verschil tussen de Balancing Dagcrème, de Balancing Nachtcrème en de Dag- en nachtcrème in 1?

De Balancing Dagcrème is dan de lichtste natuurlijke gezichtscrème en de Balancing Nachtcrème de rijkste natuurlijke gezichtscrème. De Dag-en Nachtcrème zit daar tussenin.

Wil je specifiek een natuurlijke gezichtscrème voor aging, UVA bescherming en/of herstel van de huid? Kies dan voor de aging natuurlijke gezichtscrèmes Argan Multi Repair Crème (+UVA) of de Ageless Anti Rimpel Crème (+UVA).

Laat je bij twijfel over welke natuurlijke gezichtscrème voor jou de juiste is, altijd adviseren door een Botanical Beauty professional bij jou in de buurt!