Natuurlijk Mooi Gelaat Small Calendula-Rijstkiem

(1 klantbeoordeling)

Dit pakket bestaat uit:
1x Multi Use Oil Calendula-Rijstkiem 30ml
1x Dode Zee Water 30ml
1x Rose Water Skin Spray 30ml

 29,95

1 beoordeling voor Natuurlijk Mooi Gelaat Small Calendula-Rijstkiem

  1. Channa (geverifieerde eigenaar)

    Naar natuurlijke producten overgestapt nadat ik echt niet meer wist wat ik met mijn extreem gevoelige huid aanmoest. En wat is mijn huid ongelofelijk opgeknapt! Ze is veel minder rood en geïrriteerd. Ook was mijn huid altijd grauw en had ik droogtelijnen op mijn voorhoofd.Deze lijnen zijn nu nagenoeg weg en mijn huid ziet er nu stukken helderder en gezonder uit. Elke keer als ik in de spiegel kijk verbaasd het me weer hoe rustig en goed mijn huid er nu uitziet. Ik wil niet meer zonder! Bedankt Botanical Beauty!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beschrijving

Reiniging, verzorging en verbetering van de huid zijn bij uitstek woorden die passen bij deze verzorgingslijn, die jou op subtiele wijze meeneemt naar de kracht van de natuur. De Organic Minerals Essentiels bieden jou alles voor een optimaal gereinigde, verzorgde en gehydrateerde huid.
Toevoegen aan winkelmandje

Combineren met