Multi Use Oil Roos

(19 klantbeoordelingen)

Natuurzuivere Multi Use Oil Roos trekt snel in en heeft een subtiele rozengeur.

De olie laat geen vettig laagje achter waardoor de huid zijdezacht en heerlijk soepel aanvoelt.

Door de toevoeging van essentiële rozenolie werkt Multi Use Oil Roos ook nog eens heilzaam bij uiteenlopende aandoeningen.

Multi Use Oil wordt sneller opgenomen wanneer je eerst Rose Water Skin Spray, Lavendel Skin Spray of Aloë Vera Gel aanbrengt op de huid.

 15,95 79,95

Wissen

19 beoordelingen voor Multi Use Oil Roos

 1. Nurser

  Heerlijk product! Trekt snel in, maakt de huid zacht en ruikt ook nog eens heerlijk. Aanrader!

 2. Tineke Eckhardt (geverifieerde eigenaar)

  Een tijdje terug ben ik op advies van jullie de multi use oil roos voor mijn gezicht en lichaam gaan gebruiken. Wat een fijn product. Na jaren eindelijk iets gevonden waar mijn huid blij van wordt en ik dus ook. Heel erg bedankt voor het advies. In de tussentijd heb ik nu al een aardige verzameling van jullie producten.

 3. Nicole (geverifieerde eigenaar)

  In één woord: hemels

 4. Ilse van der Woude (geverifieerde eigenaar)

  Ik vond de multi use olie Lavendel al zo lekker, maar deze multi use olie Roos is werkelijk hemels. De combinatie van avocado-, druivenpit-, amandel- en jojobaolie maakt mijn huid van top tot teen heerlijk zacht en soepel en de zachte, musk-achtige rozengeur is zo heerlijk… als een zacht warm dekentje…

 5. Monica (geverifieerde eigenaar)

  Heerlijke olie, ik ben fan! Ruikt fantastisch en is heel prettig in gebruik. Fijne gezichtsverzorging, zowel als reiniger voor oogmake-up als verzorging na het douchen maar ook onmisbaar in de dagelijkse routine. Ik kan deze aan iedereen aanraden!

 6. Petra Prinsen-Greve

  Ik ga deze olie nu voor de 3e keer bestellen via mijn pedicure.
  Wat ik hierboven ook lees: ik word hier echt blij van!
  Ik heb een parfumallergie maar dit is eindelijk een olie waar ik tegen kan!
  En hij ruikt zó heerlijk, terwijl ik rozenwater bijvoorbeeld helemaal niet lekker vind ruiken.
  Maar deze olie is super!!

 7. Samantha

  Bij mijn bestelling de multi use oil roos erbij gekregen. Eerlijk gezegt hou ik helemaal niet van rozen maar toen ik hem voor de eerste keer gebruikte werd ik zo blij! Wat een heerlijke geur zeg. En mijn huid word hier lekker zacht van ook nog. Ben nu al fan

 8. Carla (geverifieerde eigenaar)

  Een prachtige olie! Zo zacht voor mijn body en gezicht! mijn huid voelt zijdezacht aan en van de geur wordt ik helemaal blij!

 9. Stéphanie Van der vloed (geverifieerde eigenaar)

  Heel erg fijn product! Na telefonisch contact te hebben gehad was ik op zoek naar een reinigingsproduct en een nachtcreme, en laat dit nou 2 in 1 zijn! Smeer het op voordat ik ga slapen, en mijn droge huid is helemaal weg! Zachte huid als ik sochtends op sta. Geur van Roos is top.

 10. Kimberly

  Hele fijne olie, vooral in combinatie met de rose water spray. Ik gebruik het voor op mijn gezicht, de punten van mijn haar en op mijn lichaam nadat ik uit de douche kom. De geur Roos is best sterk maar als je er van houdt dan is het lekker. De kleine versie is ideaal voor mee op reis!

 11. Rita Meinke

  Heerlijke olie met zoveel eigenschappen en mogelijkheden! Aanrader van mijn visagiste. Mijn huid is er blij mee. En nog milieuvriendelijk ook, want in een glazen flacon i.p.v. plastic! De geur van Multi Use Oil Rose had van mij iets subtieler gemogen. Volgende keer probeer ik een andere variant.

 12. Monique (geverifieerde eigenaar)

  De multi-use oils zijn superfijn! Op vakantie neem ik altijd een kleine verpakking mee en je hebt verder vrijwel niets nodig. Superhandig met het vloeistoffenbeleid van vliegmaatschappijen: multi use olie en een shampoobar (vaste shampoo zonder verpakking). De olie kun je gebruiken om je gezicht mee schoon te maken, te douchen, als after-sun, (nacht)crème en voor droog haar. Ook thuis schaf ik steeds minder crèmes en lotions aan. Dit is het allerbeste product ooit bedacht 😃! Ik vind de rozengeur erg prettig.

 13. Liesbeth (geverifieerde eigenaar)

  Mijn hele leven lang moet ik ’s avonds al mijn wilskracht aanwenden om mijn huid goed schoon te maken en te verzorgen. Het liefst duik ik zo mijn bed in na een lange vermoeiende dag. Totdat ik de Botanical Beauty producten ontdekte. Het is nu een rustgevend ritueel van een paar minuten geworden om eerst mijn gezicht te reinigen met de Multi Use Oil Roos waardoor al mijn make-up verdwijnt, daarna het Dode Zee Water op mijn gezicht deppen en dan mijn tanden poetsen tijdens het inwerken. Een warm kompres (gewoon een schoon washandje met warm water!), de Rose Water Skin Spray op mijn gezicht sprayen, en afsluiten met een beetje Multi Use Oil Roos of nachtcreme. Laatste beetje olie inwrijven op mijn schrale ellebogen en dan lekker naar bed!

 14. Esther (geverifieerde eigenaar)

  Wat is de multi use oil rose toch een heerlijk product. Ik gebruik het elke dag zowel s’ochtends als s’avonds. Het ruikt heerlijk en je ziet je huid veranderen.
  Ik smeer het niet alleen op mijn gezicht maar gebruik het ook voor mijn lichaam en haren. Kortom echt een aanrader !

 15. Mariette Reineke

  Wat een fijne olie. Ik gebruik de Multi Use om mijn make-up af te halen in de avond en dan voelt mijn huid én schoon én meteen rijk gevoed. Ik gebruikte hiervoor make up removers maar die voelden nooit fijn aan voor mijn ogen. Met deze olie heb ik nergens last van. Top product en mijn huid voelt niet vettig aan. Het trekt echt in.

 16. Daphne Klaassen

  Zeer goede Multi oil. Lekker ruikend en trekt fijn in. Ook de Multi use oil met mandarijn is erg lekker en heeft goede eigenschappen. 100% natuur.

 17. Iris

  Héérlijk ruikende goedwerkende olie.

 18. Arianne

  Nadat ik al een tijdje de Lavendel multi use oil gebruikte als nachtverzorging wilde ik ook wel eens de multi use oil Roos proberen. Inmiddels zijn we een paar weken verder en ben ik fan! Ik gebruik de olie ’s ochtends na mijn douche om mijn droge armen en benen mee in te smeren en tevens als verzorging voor mijn gezicht. De olie trekt snel in, laat geen vettig laagje achter, en mijn gezicht trekt niet meer na het douchen. En de geur geeft mij, kersverse 50’er met bijhorende symptomen 🙂 , een prettig gevoel.

 19. Coby

  Een heerlijke oil trekt snel in en de huid is super zacht,ook voor in het haar,al met al een super product.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beschrijving

Natuurzuivere Multi Use Oil Roos is een ambachtelijk product dat snel intrekt en een subtiele rozengeur heeft. De olie bestaat voor 100% uit koudgeperste zoete amandelolie, druivenpitolie, avocado-olie en jojobaolie verkregen uit de eerste persing.

Multi Use Oil laat geen vettig laagje achter waardoor de huid zijdezacht en heerlijk soepel aanvoelt. Door de toevoeging van essentiële rozenolie werkt Multi Use Oil Roos ook nog eens heilzaam bij uiteenlopende aandoeningen.
Toevoegen aan winkelmandje

Toepassing

Aan roos wordt een aantal eigenschappen toegeschreven. Zo heeft het een gunstige invloed op de vrouwelijke organen en reguleert het de hormoonhuishouding. Multi Use Oil Roos kan heilzaam werken bij de behandeling van vroegtijdige huidveroudering en bij een sterke doorbloeding van de huid.

Gebruik Multi Use Oil Roos als:
massageolie
handcrème
voetencrème
lichaamsolie
gelaatsverzorging
gelaatsreiniging
bodylotion
(oog) make-upreiniger
scheerolie
haarolie
bescherming van het haar bij föhnen
Toevoegen aan winkelmandje

Gebruik

Gebruik Multi Use Oil Roos altijd op een lichtvochtige huid. De olie wordt zo beter opgenomen. Gebruik een vochtig wattenschijfje of breng de olie met de vingertoppen op de huid aan en masseer hem in met licht draaiende bewegingen.
Toevoegen aan winkelmandje

Ingrediënten

Klik hier om de gehele ingrediëntenlijst van het product te bekijken.


Avocado-olie*, Amandelolie*, Jojobaolie*, Druivenpitolie en essentiële Rozenolieolie
* uit gecontroleerde biologische teelt

Zonder chemisch synthetische kleur- en geurstoffen, parabenen, aluminium, oxybenzonen, nanodeeltjes, SLS, propyleen, PEG, Ftalaten, microplastics en GMO.
Toevoegen aan winkelmandje

INCI

Vitis Vinifera Seed Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Parfum***, Persea Gratissima Oil*, Tocopherol, Citronellol***, Linalool***, Calendula Officinalis Flower Extract*, Coumarin***, Eugenol***

* uit gecontroleerde biologische teelt *** bestanddeel uit 100% natuurzuivere aromaoliën
Toevoegen aan winkelmandje

Combineren met