Onze natuurlijke huidverzorging

Eczeem

Gun je jouw huid een 100% natuurlijke verzorging? Wij vinden dat elke huid een natuurlijke verzorging verdient. Daarom zijn onze producten 100% natuurzuiver.

  • 100% natuurzuiver
  • Biologisch
  • Huidverbeterend
  • Dierproefvrij
  • Zonder microplastics
  • Voor alle huidtypen
  • Nederlands product
Natuurlijke verzichtsverzorging
Linda Dool - Botanical Beauty
Deze Multi Use Oil is mijn favoriete product. De geur maakt je blij en vrolijk. Mijn kinderen vinden deze ook het lekkerst. Ideaal bij schaafwondjes of een droge huid na het zwemmen. Mijn mascara gaat er met deze olie makkelijk mee af. Ook na het scheren blijft mijn huid zijdezacht. Multi inzetbaar als reiniging en verzorging!
Lees verder
Linda Dool
Jeanine - Botanical Beauty
Mijn huid is altijd iets rood en ook trekkerig vooral in de koudere maanden. Ik gebruik deze crème 2x daags en wat een verwennerij. Het voelt aan als een fluweel laagje op mijn gezicht. Mijn gezichtshuid is ten goede veranderd door het gebruik van de Arganlijn.
Lees verder
Jeanine
Haal de geur van de zomer in huis!

Haal de geur van de zomer in huis!

ACTIE €16,95 Normale prijs: €19,95
Gebruik jij onze Lavendel Skin Spray al?

Deze heerlijk, verfrissende spray staat bekend om zijn zuiverende werking. Lavendel Skin Spray reinigt en kalmeert de huid en bevordert het huidherstel. Een ideale spray voor al het moois dat de zomer te bieden heeft. Nu extra voordelig!
Shop nu

Natuurlijke huidverzorging voor een echt gezonde huid

Wil je een gezonde huid? Waarbij je zeker weet dat de producten die je gebruikt hieraan bijdragen. De Botanical Beauty verzorgingsproducten zullen jouw huid de natuurlijke verzorging geven die het nodig heeft. En daarnaast ook gewoon verdient, toch? Het assortiment bestaat uit producten die aansluiten bij elk huidtype en gewenst doel. Laat jezelf en je huid verwennen door producten die er ook echt toe doen.

Waarom onze natuurlijke huidverzorging goed is voor je huid?

Deze vraag is makkelijk te beantwoorden: Omdat de producten 100% natuurzuiver en biologisch zijn. Daarnaast bieden verschillende producten een heilzame werking en zijn ze geschikt voor elk huidtype. De huid wordt hierdoor ondersteund en krijgt een prachtig gezonde uitstraling. Ook niet onbelangrijk is het feit dat alle producten dierproefvrij zijn.

Dit alles is mogelijk omdat wij ons laten inspireren door al het moois dat de natuur te bieden heeft. Een groot deel van de natuurlijke huidverzorging is ontstaan door de kruidentuin op het Familie Landgoed in Deil. Al de ingrediënten worden voor zover het mogelijk is uit de directe natuur en omgeving gehaald. Vervolgens worden de producten op een ambachtelijke wijze gemaakt, zoals het hoort.

De natuurlijke huidverzorging van Botanical Beauty laat jouw huid gezondheid uitstralen op een biologische wijze. Bekijk daarom snel de collectie en bezorg jezelf de ideale huid!

De collectie is een cadeautje voor jouw huid en die van geliefden

Onze natuurlijke huidverzorging bestaat onder andere uit scrubs, oliën, body butters, crèmes en Dode Zee producten. Laat hiermee jouw huid gezondheid uitstralen en perfect tot zijn recht komen, dat wil toch iedereen?

Om anderen ook een stralende huid te bezorgen zijn er gift sets om te geven aan jouw vriendinnen en familie. Deze pakketten zijn beschikbaar in verschillende geuren die elk een eigen werking hebben. Natuurlijk ook leuk om jezelf eens cadeau te doen!