Gratis samples


Is natural skincare voor jou van belang omdat je jouw huid het allerbeste gunt? Weet dan dat de producten van Botanical Beauty hieraan bijdragen en je gratis samples kan aanvragen om het te testen! Botanical Beauty producten geven jouw huid de verzorging die het nodig heeft en daarnaast ook de verzorging die jouw huid verdient! De producten van Botanical Beauty zijn 100% natuurzuiver en biologisch. Hierdoor geven de producten je precies waar je naar opzoek bent: een stralende, gezonde huid die volledig in balans is. Nieuwsgierig geworden naar onze producten en helemaal klaar om je huid te verbeteren? Let's get started en vraag de samples van Botanical Beauty aan!

De samples zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen €3,95 binnen Nederland en ontvang je als korting terug bij een volgende bestelling.

Gratis samples aanvragen

Gratis samples
Gratis samples

Gratis samples

Vraag nu een gratis samplepakketje van 3 samples aan en ontdek de heilzame werking van de producten van Botanical Beauty.
Excl. verzendkosten van €3,95 binnen Nederland
Vraag nu aan

Voordelen

van natuurlijke gezichtsverzorging

✓Herstelt de balans
✓Ondersteunt natuurlijke processen
✓Boost de huid
✓100% natuurzuiver en biologisch
✓Heilzaam bij huidaandoeningen
Gratis samples
Gratis samples

Gratis samples

Vraag nu een gratis samplepakketje van 3 samples aan en ontdek de heilzame werking van de producten van Botanical Beauty.
Excl. verzendkosten van €3,95
Vraag nu aan

Waarom zou je kiezen voor natuurlijke huidverzorgingsproducten?

De huid is ons grootste en belangrijkste orgaan. Het spreekt voor zich dat we om deze reden voorzichtig met dit orgaan moeten omgaan. Het doel van natuurlijke huidverzorging en natuurcosmetica is het evenwicht van de huid niet te verstoren, maar juist op natuurlijke wijze te voeden en te herstellen. Daarbij is het belangrijk dat de zuurgraad, de vetmantel en de natuurlijke bacteriën van de huid in balans blijven. We spreken hier over het biologisch evenwicht.

Paraffineverslaving

Dit biologisch everwicht is echter vaak verstoord door een paraffineverslaging. In veel cosmetica worden stoffen als paraffine en siliconenoliën als 'vetten' gebruikt. Daarnaast komen ze de houdbaarheid van het product ten goede. Een groot nadeel is echter dat deze, voor de huid, onnatuurlijke oliën en vetten de huid monddood maken. De poriën kunnen worden ontregeld en afgesloten. Deze vetten lossen natuurlijke huidvetten op. De huid maakt echter geen nieuwe huidvetten aan. Als je met dit soort ingrediënten stopt, gaat de huid droog en onprettig aanvoelen. Veel mensen grijpen dan al snel weer naar de vette paraffine producten en... een paraffineverslaving is geboren. De huid moet minstens een maand van deze (jarenlange) verslaving herstellen en wennen aan een goede, natuurlijke verzorging. Onze producten bevatten uitsluitend plantaardige oliën die ook meteen doelgericht de werkzame stof bevatten en niet irriteren. De meeste oliën zijn ook van biologische teelt.