Gezichtsverzorging gevoelige huid

Gezichtsverzorging voor de gevoelige huid zorgt ervoor dat de huid weer in balans raakt. De producten uit de 100% natuurzuivere Organic Minerals Face Care Lijn zijn uitermate geschikt als gezichtsverzorging voor de gevoelige huid omdat de biologische ingrediënten heilzaam werken bij het herstel van de balans. Kies bij een gevoelige huid voor de Calendula Rijstkiem lijn.

Kenmerken gevoelige huid

  • rode vlekjes
  • uitslag
  • trekkerig, branderig of geïrriteerd gevoel na gebruik van producten zoals crèmes, zeep en parfums
  • schilfering
  • reageert op koude, wind en temperatuurswisselingen
Gezichtsverzorging gevoelige huid - Kenmerken gevoelige huid

Gezichtsverzorging voor de gevoelige huid
in 3 stappen

1
Reinigen
2
Verzorgen
3
Verbeteren

Kies je productlijn:

Minerals face
Minerals body
Argan face
1. Reinigen

Breng Multi Use Oil Calendula Rijstkiem of Calendula Mandarijn aan op de huid en emulgeer met vochtige handen. Dep de huid droog. Breng vervolgens Dode Zee water aan op een wattenschijfje en dep het gelaat daarmee tweemaal daags. Laat even intrekken. Deze gezichtsverzorging voor de gevoelige huid zal ultieme en passende reiniging bieden voor het gevoelige huidtype.

Bekijk alle reinigingsproducten in de shop
2. Verzorgen

Spray ter verzachting van de huid Rose Water Skin Spray direct op de huid, of breng het aan op een wattenschijfje waarmee je de huid dept. Heb je een normale huid? Breng dan tweemaal daags Multi Use Oil Calendula Mandarijn ‘stempelend’ aan op de huid. Gebruik bij een droge, gevoelige huid de Multi Use Butter Calendula Rijstkiem in plaats van de olie.

3. Verbeteren

Scrubben is de laatste stap binnen gezichtsverzorging voor de gevoelige huid. Scrub het gelaat één tot driemaal per week met Organic Minerals Face Scrub Calendula Rijstkiem. Scrub niet bij couperose! Breng eenmaal per week Dode Zee Modder aan als gezichtsmasker. Laat het masker de eerste keer één minuut intrekken. Gaat dat goed? Laat dan de volgende keer het masker langer, maar maximaal 10 minuten, intrekken. Breng na gebruik van de Scrub of het masker eventueel Multi Use Butter aan op de gevoelige huid als extra boost voor de rijpere huid.

Wanneer de bovenste 3 stappen correct worden uitgevoerd met de gezichtsverzorging voor de gevoelige huid zal het resultaat optimaal zijn.

Bekijk de natuurlijke huidverzorgingsproducten in de shop
1. Reinigen

Dode Zee Zout heeft een gunstige invloed op de conditie van de gevoelige huid omdat het alle noodzakelijke mineralen bevat die nodig zijn voor een gezond lichaam. Zo stimuleert het bijvoorbeeld de bloedcirculatie en de huidstofwisseling. Dode Zee Zout bevat meer dan 40 verschillende mineralen die elk een specifieke werking hebben. Het gebruik van Dode Zee Zout in een (hand- of voet-) bad maakt de gevoelige huid sterker en vitaler.

Bekijk alle reinigingsproducten in de shop
2. Verzorgen

Na een goede reiniging ben je klaar voor stap 2, de verzorging. Een goede verzorging is intensief en draagt, zeker bij een gevoelige huid, bij aan algehele huidverbetering.

Bekijk alle verzorgingsproducten in de shop
3. Verbeteren

Na een goede reiniging en een intensieve verzorging ga je bij stap 3 aan de slag met het verbeteren en revitaliseren van de gevoelige huid.

Wanneer de bovenste 3 stappen correct worden uitgevoerd met de gezichtsverzorging voor de gevoelige huid zal het resultaat optimaal zijn.

Bekijk de natuurlijke huidverzorgingsproducten in de shop
1. Reinigen

Voor een effectieve gezichtsverzorging voor de gevoelige huis is een intensieve reiniging met de combinatie melk én lotion zeer belangrijk. Zonder deze intensieve reiniging hebben stap 2, verzorgen en stap 3, verbeteren lang niet zo veel effect. Melk verwijdert vet, olie en make-up en lotion verzacht en verfrist.

Bekijk alle reinigingsproducten in de shop
2. Verzorgen

De Argan Multi Repair Crème met UVA is een ideale dag- en nachtverzorging voor de huid vanaf ongeveer 25 jaar. De hydraterende, vitaliserende Dagcrème ondersteunt het biologische evenwicht van de huid. Het is dagelijks de meest volwaardige gezichtsverzorging van de huid voor alle huidtypen tot ongeveer 30 jaar. De Argan Oogcrème hydrateert en beschermt de tere huid rondom de ogen dag en nacht op uiterst zachte en milde wijze.

Bekijk alle verzorgingsproducten in de shop
3. Verbeteren

Het Argan Antioxidanten Serum geeft jouw huid een echte boost. Breng het Serum aan voor gebruik van de Argan Dagcrème of de Multi Repair Crème met UVA voor een extra krachtige hydratatie van de huid. Het stay on Argan Facelifting Masker heeft een direct vitaliserend effect. Daarnaast verfrist en verzacht het masker.

Wanneer de bovenste 3 stappen als gezichtsverzorging voor de gevoelige huid correct worden uitgevoerd zal het resultaat optimaal zijn.

Bekijk de natuurlijke huidverzorgingsproducten in de shop