30/10/2022

Calendula Rijstkiemolie boost jouw kwetsbare huidDoor Alexa Eijkman

Wat een topper is onze Multi Use Oil Calendula Rijstkiem toch. Het is een (h)eerlijk maar ook een veelzijdig product. 100% natuurzuiver, biologisch en puur! Reinigend en verzorgend. De olie voelt zijdezacht aan en maakt je huid lekker soepel.

Review van een klant:”Heerlijke olie die doet wat ie moet doen zonder vet aan te voelen. Echt een aanrader!”

Waar kun je Rijstkiem Multi Use Oil voor gebruiken?

Multi Use Oil is zeer veelzijdig! Het is te gebruiken als:

– dag- en nachtcrème
– bodylotion (op vochtige huid)
– gelaatsolie
– verzorging van droge armen en benen
– scheerolie
– massage olie
– haarbescherming tegen föhnen (wat druppels verdelen over je haarpunten)

En het is de ideale reiniger van (oog) make-up. Tip: “Maak het watje eerst vochtig (even uitknijpen), doe een beetje olie erop, houd het watje even op je oog vast en je make-up vliegt er af zonder waasje achter te laten. Voor ’s nachts heb je dan meteen een mooi biologisch serum voor je ogen.”

Wanneer gebruik je Calendula Rijstkiem Olie?

De Calendula Rijstkiem Olie is zeer geschikt voor mensen met een overgevoelige huid of een (noten)allergie. Doordat er aan de Calendula-Rijstkiem olie geen etherische olie is toegevoegd, is Multi Use Oil Calendula Rijstkiem geurloos. Onze Rijstkiem-Calendula producten zijn geschikt voor de huid aangedaan door allergieën of andere aandoeningen omdat er geen etherische oliën aan zijn toegevoegd.
Deze wonderolie is ook heilzaam voor oncologische patiënten.

De amandelolie is vervangen door rijstkiemolie. Alle andere Multi Use Oils (lavendel, roos, eucalyptus en rode mandarijn) zijn uiteraard ook vrij van synthetische parfums en alcohol en 100% natuurzuiver. Kijk er gerust de ingrediëntenlijst eens op na. Let op: de natuurlijke geur (parfum) die je terugleest in de INCI (vermelding van de ingrediënten van het product) is etherische olie verkregen uit planten en dus 100 % natuurzuiver en van natuurzuivere oorsprong.

Extra tip: Multi Use Oil Calendula Rijstkiem trekt nóg beter in als je het gebruikt in combinatie met Rose Water Skin Spray. Daarnaast heb je ook nog eens minder olie nodig. De olie kun je natuurlijk ook gewoon aanbrengen op een vochtige huid. De Multi Use Oil Calendula Rijstkiem is verkrijgbaar in 30 ml, 150 ml en 500 ml.

Wil je zelf de voordelen van Multi Use Oil Calendula Rijstkiem ervaren? Kijk dan hier