20/01/2023

Waarom een serum?

Door Alexa Eijkman

1. Een serum gebruik je als BOOST voor je huid. Dit kan IN KUURVORM of twee keer per dag onder je Argan (Multi Repair of Anti-Rimpel) crème. Een serum is dus geen crème, maar een GEL voor onder je crème. Het is geschikt voor alle huidtypen vanaf 25 jaar.

2. Het Argan Antioxidanten Serum van Botanical Beauty werkt zo. In het serum zitten (natuurzuivere) LIPOSOMEN, gevuld met heilzame aloe vera, calendula-olie, cederhout, kamille en prachtige werkstoffen (antioxidanten) uit edelweiss-extract.

3.EDELWEISS is een bijzonder plantje dat kan overleven bij extreem koude en warme temperaturen in de bergen. Deze plant zit boordevol met antioxidanten.

4. ANTIOXIDANTEN helpen mee om je (huid) cellen te beschermen. Je kunt ze tot je nemen via voeding of via de huid “eten”. Ze zijn ook te vinden in frambozen, groene thee en pure chocolade.

5. ANTIOXIDANTEN heb je nodig om veroudering van de huid tegen te gaan door externe factoren, zoals zonlicht, stress, slechte voeding, vervuilde lucht, roken, etc. Hierdoor ontstaan rimpels, verlies van elasticiteit en pigmentvlekken.

6. Terug naar de LIPOSOMEN. Deze omvatten als een oesterschelpje de antioxidanten uit edelweissextract en laten de ANTIOXIDANTEN in de diepere huidlaag los. Die gaan dan als een soort pacmannetjes de slechte stoffen (VRIJE RADICALEN) “opeten” en afvoeren.

Zo ondersteunt het krachtige serum de elasticiteit van de huid, herstelt het de vochtarme huid en gaat rimpelvorming tegen. Een stralende huid is het resultaat!