15/11/2023

Green friday…

Door Marjolein Meulendijks

Het is bijna Green friday (vrijdag 24 november 2023).🌿 Wat dat voor ons betekent? Dat lees je in deze blog, kort maar krachtig!

Botanical Beauty wil de wereld elke dag mooier, duurzamer en groener maken. Dat doen we niet door het klakkeloos geven van korting en het aanzetten tot onnodig kopen. Wél willen we jou de kans geven om onze duurzame skincare uit te proberen, om niet alleen jouw huid, maar ook de wereld een stukje mooier te maken. Ben je al fan van onze organic skincare? Dan is dit je kans om jouw essentials met een heel fijne korting aan te schaffen.

We zouden Botanical Beauty niet zijn als we dit alles zouden doen zonder wat terug te geven aan moeder natuur. We doneren daarom 5% van de omzet van Green Friday aan het planten van bomen. Dit jaar doen we dat op het familielandgoed waar Botanical Beauty gevestigd is.

We houden je natuurlijk hiervan op de hoogte, dus houd onze Instagram in de gaten…

Op Green Friday shop je heel veel (h)eerlijke producten 24 uur lang 24% korting! Een code is niet nodig, voeg simpelweg je favoriete producten toe aan je winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend.

Happy green shopping!