15/02/2022

Eczeem onder controle na 2 weken volgen van het 3-stappenplan

Door Alexa Eijkman

Botanical Beauty-pedicure Gwendoline (47) van Gwen’s Pedicure is blij! Ze had extreem veel last van eczeem in haar gezicht. Heel rood was haar huid en het voelde vurig aan. Al veel behandelingen heeft ze gehad van een dermatoloog, maar niets hielp. Toen is Gwendoline zelfonderzoek gaan doen via internet. Zo kwam ze in contact met Botanical Beauty. Al na 2, 3 weken merkte Gwendoline het verschil.

3-stappenplan

Gwendoline paste voor een diepe reiniging het 3-stappenplan iedere avond toe met het Dode Zee Water Puur, Multi Use Oil Calendula-Rijstkiem en Rose Water Skin Spray.

Cold turkey stoppen met zalfjes en crèmes

Tegelijkertijd stopte ze ook nog eens cold turkey met alle zalfjes en crèmes die ze van de dermatoloog had gekregen. Het Dode Zee Water liet ze elke avond 5 tot 10 minuten inwerken. En na een week was haar huid veel rustiger! Na 2 weken was het eczeem weg. En dat door het 3-stappenplan van Botanical Beauty. Hier doen we het voor! Geweldig! De dermatoloog van Gwendoline was ook onder de indruk van het resultaat. En Gwendoline zelf is “helemaal weg van Botanical Beauty.”

Zo werkt het 3-stappenplan

Stap 1: Reinigen met Multi Use Oil
Stap 2: Intensiever reinigen met Dode Zee Water Puur. Laat even (5 à 10 minuten) inwerken en neem af met water
Stap 3: Verzorgen. Poriën sluiten en zuurgraad herstellen met Rose Water Skin Spray
Stap 4: Multi Use Oil aanbrengen op het gezicht

Darmen gezond: geen stress en ontspan

Op het moment gebruikt Gwendoline nog steeds het 3-stappenplan 3 keer in de week. En als stress weer toeneemt, doet ze dit ritueel weer elke avond. Op deze manier houdt ze haar huid goed onder controle. Let op! Eczeem kan niet alleen worden opgelost met 100% natuurzuivere producten. Wanneer je last hebt van eczeem moet je goed op je voeding letten en dus bewust gezond eten. De oorzaak van huidproblemen komt eigenlijk altijd door een verstoorde darmwerking. Zorg dus dat de darmen gezond zijn. Geen stress en ontspan. En drink veel water.

Lees hier nog even het 3-stappenplan. We raden sowieso aan om onder begeleiding te staan van een Botanical Beauty-schoonheidsspecialist bij jou in de buurt.

Je ziet er ook weer andere huidverbeterende producten staan zoals Aloë Vera Gel en Multi Use Butter Calendula-Rijstkiem. Deze producten zijn ook super heilzaam bij eczeem. Onthoud: experimenteer en mix & match! Nog niet eerder in aanraking gekomen met Botanical Beauty? Vraag dan hier samples aan.

Zie het verschil!

*Credits voor mijn collega Ralph aan wie Gwendoline haar inspirerende verhaal vertelde.