05/04/2023

Skincare-routine van ons model Talina (50)

Door Alexa Eijkman

Talina heeft niet eens een spiegel in haar badkamer. Kijk eens hoe stralend en gezond haar huid eruit ziet.

Op de tast brengt Talina de huidverbeterende producten van Botanical Beauty aan op haar gezicht.

“Voordat ik Botanical Beauty kende, kreeg ik geregeld uitslag en eczeem van gewone crèmes. Sinds ik Botanical Beauty gebruik, wil ik niets anders. Ik heb geen last meer van kriebel. Het voelt heel goed om te weten dat ik nu geen rotzooi meer op mijn huid smeer, maar de 100% natuurzuivere en biologische producten van Botanical Beauty.”

Welke producten zijn jouw FAVORIET?
“’s Ochtends na het douchen gebruik ik eerst het Antioxidanten Serum. Even laten intrekken en daarna de Anti-Rimpel crème. En ’s avonds maak ik mijn gezicht schoon met Multi Use Oil Calendula-Rijstkiem. Er komt trouwens altijd wel wat smerigheid vanaf zie ik op het watje, terwijl ik niet eens make-up draag. Na het reinigen, gebruik ik Dode Zee Water Puur wat mijn huid voedt. Ik ga dan tandenpoetsen. Haal daarna het Dode Zee Water eraf en smeer mijn huid weer in met een beetje Multi Use Oil.”

Hoe heb je de Botanical Beauty-fotoshoot ervaren?
“Ik vond het echt super leuk om een fotoshoot voor Botanical Beauty te doen, omdat ik 100% achter dit geweldige natuurzuivere en biologische Nederlandse merk sta. Het was een heel gezellige ontspannen sfeer en natuurlijk heel leuk om founder Catharine van Everdingen even te zien. Verder was er een fijne lifestyle fotograaf Emma Peijnenburg, een visagiste en hele gezellige assistenten….allemaal top. Het was een prachtig plekje daar midden in Leiden! Ik zou het zo weer doen.”

Het resultaat van de fotoshoot kan je zien via Insta! Volg je ons al?