14/02/2023

Super heilzame Calendula Butter werkt fantastisch bij brandwond

Door Alexa Eijkman

Onze Botanical Beauty-trainer en huidtherapeut Dorien kreeg de schrik van haar leven toen ze hoorde dat haar zoon Justin (15) een eerstegraads en op sommige plekken een tweedegraads verbranding in zijn gezicht kreeg door een steekvlam.

Dorien: “Het is nooit saai met onze zoon Justin. “Pap, wil je met me mee naar het ziekenhuis? Ik heb een steekvlam in mijn gezicht gekregen.’ Ik hoorde het en dacht, mijn kind is verminkt voor het leven.”

Toen Justin thuiskwam, heeft Dorien uiteraard direct vaseline van hem afgepakt. “Die vieze vaseline kreeg hij van het ziekenhuis mee. Als je kijkt bij de beschrijving, krijg je kippenvel. Zo staat er o.a. op: dit product kunt u goed gebruiken voor het soepel houden van uw fietsbanden of het beschermen van uw autobanden. Het is gemaakt van petroleum. Ongelofelijk!”, aldus Dorien.

Ze heeft snel een Multi User Butter Calendula-Rijstkiem uit de kast gepakt, Justin rechtop gezet i.v.m. de zwellingen en zijn gezicht ingesmeerd met Multi Use Butter. Zelfs ‘s nachts zette Dorien haar wekker om zijn huid te blijven hydrateren.

De dokter had gezegd dat het genezingsproces drie weken zou duren. Maar gelukkig is het effect na anderhalve week heilzame Calendula Butter aanbrengen op het gezicht van Justin heel erg goed. Zie onderste foto. Dorien: “Zo dankbaar met dit resultaat.”