14/02/2019

Bescherm je huid tegen kou en hydrateer goed!

En zo doe je dat:Door: Alexa Eijkman

In deze gure tijd is het extra belangrijk om de huid goed te hydrateren en te beschermen tegen kou en andere invloeden van buitenaf.

Tips voor het gezicht
1.Breng,juist in deze tijd,’s ochtends en ’s avonds,voorafgaand aan een Argan crème of Multi Use Oil,het Antioxidantenserum aan.Het Antioxidantenserum trekt zeer snel in. Groot voordeel is dat de huid de verzorgende crèmeof olie door de werking van het serum veel beter opneemt.

2.Breng voor de nacht als ‘leave on’masker, Multi Use Butter of het Face Lifting Masker aan.Gebruik ook hier eerst weer het Antioxidantenserum. De Butter geeft een fluweelzacht resultaat. Het Face Lifting Masker geeft een strak en rijk resultaat.

3.Gebruik minstens 1 x per week Face Scrub. Als je geregeld dode huidcellen verwijdert,dan zet je de huid aan tot werken.Bovendien trekt het Antioxidantenserum en de Argan crème of Multi Use Oil zoveel mooier de huid in.

Tips voor het lichaam
1.Net zoals bij het gelaat, heeft ook het lichaam met deze extreme droogte behoefte aan een hydraterend serumonder de dagelijkse verzorging. Gebruik hiervoor Aloë Vera Gel.

2.Scrub regelmatig om de (witte) laag dode huidcellen weg te nemen! Deze laag zorgt ervoor dat alles wat je op je huid aanbrengt, niet goed in de huid kan doordringen.

3.Armen en benen
Gebruik tijdens deze gure periode Aloë Vera Gel voordat je Multi Use Oil aanbrengt. Zo voelen je armen en benen superzacht aan.

4.Handen en voeten
Voor je handen is Multi Use Butter een uitkomst! Gebruik de Butter zo vaak als nodig is en altijd in combinatie met Rose Water Skin Spray of Aloë Vera Gel. Zo trekt de Butter beter en sneller in.