30/10/2018

Anti-aging met de Organic Argania LijnDoor: Alexa Eijkman

Wil je je specifiek richten op een volwaardige anti-aging face care huidverzorging? Dat kan. En hoe! Botanical Beauty heeft een (h)eerlijke biologische en 100% natuurzuivere verzorgingslijn speciaal voor anti-aging: Organic Argania. Alle Argan producten zitten vol werkzame stoffen en zijn gemaakt met koudgeperste plantaardige oliën. De Argan lijn op basis van Arganolie, ook wel bekend als ‘vloeibaar goud uit Marokko’, is een ware traktatie voor je gezicht.

Tien producten
De Organic Argania Face Care lijn bestaat uit 10 producten:

Balancing Dagcrème
Hydrateert en verzorgt. Ondersteunt het biologische evenwicht van de huid. Het is dagelijks de meest volwaardige huidverzorging tot 30 jaar. Met jojobaolie, sheabutter, duindoorn, witte thee extract en kamille.

Balancing Nachtcème
Verzorgt intens en herstelt zeer krachtig het biologische evenwicht van de huid. Het is gedurende de nacht de meest volwaardige verzorging van de huid tot ongeveer 30 jaar. Met jojobaolie en avocado-olie.

Balancing Dag- en Nachtcème in 1
Verzorgt, hydrateert en herstelt. Het is de meest volwaardige verzorging voor de normale, droge en gevoelige huid in één potje. Geschikt voor alle huidtypen tot ongeveer 30 jaar. Met amandelolie, druivenpitolie, jojobaolie en meadowfoamolie.

Anti-rimpelcrème
Beschermt je huid tegen de gevolgen van ouder worden door biologische sheabutter, jojobaolie, arganolie en calendulaolie. Zorgt voor een optimale vochtregulering en verbetert de huidstructuur door herstel van elasticiteit en stevigheid. Het UVA-filter beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van daglicht.

Mutli Repaircrème
Hydraterende anti-aging crème die dag en nacht verzorgt. Ondersteunt het herstel van de beschadigde of schrale huid. Het UVA-filter beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van het daglicht.

Facelifting Masker
Is geschikt voor de vermoeide, schrale, vochtarme of ouder wordende huid. Geeft de huid nieuwe veerkracht door de biologische oliën en kruiden, zoals jojobaolie, avocado-olie en teunisbloem. Heeft een vitaliserend effect, verfrist en verzacht. Een wekelijks masker houdt de huid in topconditie.

Antioxidanten Serum
Ondersteunt de elasticiteit van de huid, gaat rimpelvorming tegen en herstelt de vermoeide of vochtarme huid. Deze hydraterende gelstructuur geeft je huid een boost. De in het serum aanwezige liposomen, gevuld met heilzame Aloë Vera en antioxidanten uit Edelweiss extract sluizen de werkzame stoffen de huid in.

Oogcrème
Hydrateert en beschermt de tere huid rondom de ogen dag en nacht op uiterst zachte en milde wijze door de heilzame kruiden en biologische koudgeperste oliën zoals jojobaolie en avocado-olie.

Reinigingsmelk
Zachte en milde reiniging voor gelaat en decolleté. Door de heilzame kruiden, aromaoliën en voedende biologische ingrediënten zoals jojobaolie en Aloë Vera, herstelt de reinigingsmelk het biologische evenwicht van de huid.

Reinigingslotion
Reinigt zacht en mild tot diep in de poriën, verfrist, bevordert een natuurlijke doorbloeding en heeft een zacht verkoelend effect. Met heilzame kruiden, aromaoliën en verzachtende biologische ingrediënten, zoals rozenwater en Aloë Vera, het biologische evenwicht van de huid.

Hoe gebruik je het?

Stap 1. Reinigen: Gebruik eerst de reinigingsmelk en verzacht daarna met de reinigingslotion.
Stap 2. Verzorgen: Gebruik de oogcrème en kies uit een van de vier crèmes (dagcrème, nachtcrème, anti-rimpelcrème of multi-repaircrème).
Stap 3. Verbeteren/dag: Gebruik antioxidanten serum voorafgaand aan de dagverzorging. Verbeteren/week: Gebruik het Facelifting Masker.

Wat vinden anderen ervan?

Leonie over de Anti Rimpelcrème: “Via de schoonheidsspecialiste jullie product geprobeerd. Echt een super product. Geen onregelmatige huid meer en het smeert goed en je hebt er weinig van nodig. Echt een aanrader. Ook de overige producten zijn top!” “

Maud over Multi Repaircrème: “Een feest om op je huid te smeren. Een geur die rust en kalmte teweeg brengt. Helemaal Zen. Je voelt dat de crème je huid verstevigt, hij trekt goed in en voelt heerlijk zacht aan. Nogmaals: een feestje.”

Nynke over de Balancing Dagcrème: “Lekker zachte dagverzorging die snel intrekt.”

Als je deze top anti-aging lijn nog niet hebt geprobeerd, try it. Je zou er bijna verslaafd aan kunnen raken omdat het zo lekker ruikt en belangrijker nog omdat het echt werkt! Een overzicht van alle producten in de webshop vind je hier