Let’s go Botanical!

Live of Online De workshops worden ook online gegeven. Je krijgt dan een sample-pakket toegestuurd!15,00

*Workshop op maat? Neem contact op via info@botanicalbeauty.nl. We zullen kijken wat we kunnen doen voor je. We love to meet you!

Kom naar de Green Beauty Workshop

Let’s go Botanical!

Zien, voelen, ruiken en advies op maat, over de huidverbeterende producten van Botanical Beauty en jouw huid. Quite an experience. Doe je mee?

Gun jezelf een gezonde en stralende huid! Kom naar deze gezellige workshop op een Hollands familielandgoed in de Betuwe.

Dit ga je leren:
  • welk huidtype jij hebt
  • welke producten bij jou passen
  • welke ingrediënten boosdoeners zijn
  • hoe je de producten gebruikt

  • Workshops worden gehouden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen. Bij annulering wordt de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum.

Reviews
Heerlijke ontspannen middag gehad bij de Green Beauty Workshop. Wat een fijne producten allemaal. Heb nu een jaar een zeer positieve ervaring met Botanical Beauty. Nu nog meer producten ontdekt. Een echte aanrader!
Milou
Wat een geweldige ervaring om de Green Beauty Workshop te doen met mijn collega Manon. Ik was door haar al helemaal enthousiast geworden en heb al veel producten in huis. Superleuk om jullie te ontmoeten en alles te mogen proberen. Wat een fantastische producten! Mijn huid straalt ervan 😉
Alike Hezemans
Dit was mijn tweede BB Green Beauty Workshop en wederom een heerlijke ervaring! Het is erg leuk om een kijkje te nemen op het landgoed in Deil en jezelf heerlijk te verwennen. Alle producten van BB mogen geprobeerd worden en er wordt advies op maat gegeven, super fijn! Ik geniet nog heerlijk na
Stephanie

Nieuw? Doe mee met de Green Beauty Workshop!

Zien, voelen, ruiken en advies op maat, over de huidverbeterende producten van Botanical Beauty en jouw huid. Quite an experience. Doe je mee?

Gun jezelf een gezonde en stralende huid! Kom naar deze gezellige workshop op een Hollands familielandgoed in de Betuwe.

Live of online

De workshops worden ook online gegeven. Je krijgt dan een sample-pakket met producten toegestuurd.

Korting

Deelname: 15 euro! Dit bedrag krijg je terug, in de vorm van een kortingscode, bij aankoop van de huidverbeterende producten van Botanical Beauty.

Social media

Gebruik de hashtag #letsgobotanical bij jouw foto’s en/of video’s op social media. Zo kan je anderen weer inspireren met jouw ervaring. Pay it Forward!💚

Workshop liever in het weekend? Neem dan contact met ons op via info@botanicalbeauty.nl. We zullen kijken wat we kunnen doen voor je. We love to meet you!

Veelgestelde vragen

Green Beauty Workshop


Waarom zou je naar een Green Beauty Workshop komen?

Omdat het uniek is om een kijkje achter de schermen te nemen bij Botanical Beauty Organic Skin Care in de Hooiberg, headoffice van Botanical Beauty, op een oud familielandgoed in het pittoreske dijkdorpje Deil. Let’s go Botanical.

Wat ga ik leren tijdens de Green Beauty Workshop?

Alles over de huidverbeterende producten van Botanical Beauty en jouw huid. Zien, voelen, ruiken en ervaren. Je gaat het drie-stappenplan van Botanical Beauty doornemen: reinigen, verzorgen en verbeteren. En je krijgt ook nog advies op maat van een organic skin care-deskundige.

Is het leuk om met family & friends te komen?

Jazeker! Het is het leukste uitje ooit. Je kan ook een bijeenkomst reserveren met alleen jouw vrienden en/of familie. Jullie krijgen ook lekkere kruidenthee en wat lekkers. Het wordt echt super gezellig, fun en leerzaam.

Kan ik de Green Beauty Workshop ook online volgen?

Absoluut. Het is onze ervaring dat men (jong en oud) het erg leuk en gezellig vindt om dit uitje online te ervaren. Je krijgt dan van te voren samples van de huidverbeterende producten thuisgestuurd.

Green Beauty Workshop liever in het weekend?

Neem dan even contact met ons op. We zullen kijken wat we kunnen doen voor je. We hopen je snel te mogen ontmoeten in de Hooiberg in Deil.