beauty-workshop
*Geen passende datum voor jou? Neem contact op via info@botanicalbeauty.nl.
**Het bedrag van €15 ontvang je terug in de vorm van een kortingscode!

Explore Clean & Green Beauty


Zien, voelen, ruiken… Dat is bij uitstek de beste manier om organic skincare te leren kennen. Tijdens de Green Beauty Workshop vertellen we je alles over wat dat nou eigenlijk is, over de huidverbeterende producten van Botanical Beauty, verschillende huidtypes, what to do & what not to do, en uiteraard adviseren we jou met een persoonlijk plan.

Dat alles op het heerlijke familielandgoed in de Betuwe, bij het Botanical Beauty HQ. Quite the experience! Be welcome en gun jezelf een healthy & glowing skin!

Dit ga je leren:
  • alles over natuurlijke huidverzorging
  • welk huidtype jij hebt
  • welke BB producten er zijn & hoe je ze gebruikt
  • jouw persoonlijke skincare routine op maat

Let's go Botanical!

beauty-workshop

1. Welcome

We heten je graag welkom op ons Botanical Beauty landgoed op de Betuwe. Ervaar de rust van het groene landschap, loop rond in onze kruidentuin en neem een kijkje bij het Botanical Beauty HQ.

Na een kennismaking met de beauty professional en de deelnemers, en een lekkere kop thee of koffie, nemen we plaats aan de workshop tafel en kan jouw reis naar natural skincare beginnen.

beauty-workshop

2. Workshop

Time to start! Tijdens de workshop vertellen we je alles over organic skincare. We leren je welke ingrediënten je wilt vermijden en welke juist goed en voedzaam voor je zijn. We leren je what to do, en what not.

We laten je kennismaken met jouw huidtype, vertellen je alles over onze brede range aan natuurzuivere producten én welke daarvan passen bij jouw huidtype. We gaan aan de slag met jouw persoonlijke skincare routine. Onder begeleiding van onze beauty professional ga je de producten ervaren, aan de hand van onze 3-stappen methodiek.

Te beginnen bij stap 1: reinigen, stap 2: verzorgen en tot slot stap 3: verbeteren. De fijnste scrubs, maskers, serums, creams en oils passeren de revue en laten je op een heerlijke wijze kennismaken met natuurzuivere skincare.

beauty-workshop

3. Off you go

Na een inspirerende workshop ga je naar huis met een boel kennis over clean skincare, en natuurlijk jouw persoonlijke skincare routine op maat.

Het bedrag van €15 dat je bij je reservering hebt besteed, ontvang je terug in de vorm van een kortingscode voor jouw favoriete skincare, die je ook meteen tijdens of na de workshop kunt gebruiken! Zo ga je niet alleen met kennis en een heerlijke ervaring naar huis, maar ook gelijk met jouw nieuwe favo green beauty products.

Gebruik de hashtag #letsgobotanical en/of tag @botanicalbeautynl in jouw social media posts. Zo blijf je onderdeel van onze growing beauty community en inspireer je anderen met jouw ervaring.

beauty-workshop
*Please note: De workshops worden binnen gegeven, in de Hooiberg op het Botanical Beauty landgoed. Dus ook als het slecht weer is, kunnen de workshops lekker doorgaan!

Veelgestelde vragen

Green Beauty Workshop


Waarom zou je naar een Green Beauty Workshop komen?

Omdat het uniek is om een kijkje achter de schermen te nemen bij Botanical Beauty Organic Skin Care in de Hooiberg, headoffice van Botanical Beauty, op een oud familielandgoed in het pittoreske dijkdorpje Deil. Let’s go Botanical.

Wat ga ik leren tijdens de Green Beauty Workshop?

Alles over de huidverbeterende producten van Botanical Beauty en jouw huid. Zien, voelen, ruiken en ervaren. Je gaat het drie-stappenplan van Botanical Beauty doornemen: reinigen, verzorgen en verbeteren. En je krijgt ook nog advies op maat van een organic skin care-deskundige.

Is het leuk om met family & friends te komen?

Jazeker! Het is het leukste uitje ooit. Je kan ook een bijeenkomst reserveren met alleen jouw vrienden en/of familie.Jullie krijgen ook lekkere kruidenthee en wat lekkers. Het wordt echt super gezellig, fun en leerzaam.

Green Beauty Workshop liever in het weekend?

Neem dan even contact met ons op. We zullen kijken wat we kunnen doen voor je. We hopen je snel te mogen ontmoeten in de Hooiberg in Deil.

Gaat de workshop altijd door? Ook als er onvoldoende deelnemers zijn?

Workshops worden gehouden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen. Bij annulering wordt de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum.

Kun je op bepaalde data niet? Mail naar info@botanicalbeauty.nl, dan kijken we samen verder!

beauty-workshop
Heerlijke ontspannen middag gehad bij de Green Beauty Workshop. Wat een fijne producten allemaal. Heb nu een jaar een zeer positieve ervaring met Botanical Beauty. Nu nog meer producten ontdekt. Een echte aanrader!
Milou
Wat een geweldige ervaring om de Green Beauty Workshop te doen met mijn collega Manon. Ik was door haar al helemaal enthousiast geworden en heb al veel producten in huis. Superleuk om jullie te ontmoeten en alles te mogen proberen. Wat een fantastische producten! Mijn huid straalt ervan 😉
Alike Hezemans
Dit was mijn tweede BB Green Beauty Workshop en wederom een heerlijke ervaring! Het is erg leuk om een kijkje te nemen op het landgoed in Deil en jezelf heerlijk te verwennen. Alle producten van BB mogen geprobeerd worden en er wordt advies op maat gegeven, super fijn! Ik geniet nog heerlijk na
Stephanie