Natuurlijke nachtcrème voor een huid in balans

Antioxidanten serum

Natuurlijk kies jij ervoor om je huid optimaal te verzorgen. Je reinigt grondig, zowel ’s ochtends als ‘s avonds. Je gebruikt dagelijks een voedende dag- en nachtcrème om je huid in balans te houden en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Je neemt geregeld een herstellend en vitaliserend maskertje.

Maar ondanks dat ervaar je soms toch dat je huid wel een oppepper kan gebruiken, bijvoorbeeld omdat je last hebt van pigmentvlekken, (vroegtijdige) veroudering, roodheid, dofheid of andere huidproblemen. Denk dan eens aan ons Antioxidanten Serum. Het Antioxidanten Serum van Botanical Beauty geeft je huid namelijk net dat beetje méér…

Ontdek het tijdens de Green Beauty Workshop

Voordelen

van antioxidanten serum

Voor alle huidtypen
Voor alle leeftijden
Superbooster bij een doffe huid
100% natuurzuiver en biologisch
Vrij van microplastics
Gratis samples
Gratis samples

Gratis samples

Vraag nu een gratis samplepakketje aan en ontdek de heilzame werking van de producten van Botanical Beauty
Vraag nu aan

Hoe gebruik je antioxidanten serum?

Ons antioxidanten serum met zijn dunne, lichte textuur gebruik je voorafgaand aan je dag- en nachtcrème. Het Serum heeft een hydraterende gelstructuur waardoor het heerlijk aanvoelt terwijl het bomvol liposomen zit die stuk voor stuk gevuld zijn met heilzame Aloë Vera en antioxidanten uit Edelweiss-extract. Deze liposomen sluizen alle werkzame stoffen makkelijk en eenvoudig de huid in. Zo ondersteunt het Antioxidanten Serum de elasticiteit van de huid, gaat het rimpelvorming tegen en herstelt het de vermoeide, vochtarme huid.

Wil je optimaal resultaat van het Antioxidanten Serum? Maak dit serum dan onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Breng daartoe het Antioxidanten Serum iedere ochtend en avond met de vingertoppen dun aan op de gereinigde huid. Laat het serum even intrekken en gebruik vervolgens Balancing Dagcrème, Balancing Nachtcrème, Ageless Anti-Rimpel Crème of onze Argan Multi-Repair Crème.

Waarom antioxidanten?

Antioxidanten zijn van groot belang voor een goede gezondheid, of je ze nu binnen krijgt via je voedsel of ze direct op de huid smeert. De reden dat antioxidanten zo belangrijk zijn, is omdat antioxidanten de schade beperken die wordt aangericht door vrije radicalen. Denk aan huidschade door zonlicht, vervuiling en fijnstofdeeltjes in de lucht die we inademen. Van alle serums is het Antioxidanten Serum dus een heel belangrijke.

Veelgestelde vragen

Antioxidanten Serum


Is antioxidanten serum geschikt voor de wat oudere huid?

Antioxidanten Serum is geschikt voor iedere huid die je net dat beetje meer gunt. Omdat het serum bedoeld is als een echte huidbooster en huid-verbeteraar, kun je op alle leeftijden profiteren van de werking van het Antioxidanten Serum.

Is antioxidanten serum geschikt voor een vochtarme huid?

Antioxidanten Serum is absoluut geschikt voor een vochtarme huid. Het Serum heeft een heerlijke hydraterende gelstructuur waardoor het fijn en dun aanvoelt. Het Antioxidanten Serum bevat liposomen die gevuld zijn met heilzame Aloë Vera en antioxidanten uit Edelweiss extract. Juist deze kenmerken zorgen voor een optimaal herstel van de vochtbalans in de huid.

Welke ingrediënten worden gebruikt voor antioxidanten crème?

De belangrijkste ingrediënten van het Antioxidanten Serum zijn Aloë Vera, Liposomen, Calendula olie, Cederhout en Kamille. Weet je dat al onze producten geproduceerd worden zonder chemisch synthetische kleur- en geurstoffen, parabenen, aluminium, oxybenzonen, nanodeeltjes, SLS, propyleen, PEG, Ftalaten, microplastics en GMO?

Wanneer gebruik je het Antioxidanten Serum?

Het Antioxidanten Serum kan dag en nacht gebruikt worden onder je natuurlijke dag en of nachtcrème. Je kunt het dagelijks gebruiken of inzetten als booster voor een bepaalde periode. Vraag je BB schoonheidsspecialiste om advies.

Hoe werkt het Antioxidanten Serum?

Het Antioxidanten Serum brengt met de liposomen de antioxidanten uit het Edelweiss extract in een diepere laag van de huid. Daar openen de liposomen zich als “oesterschelpjes” en laten de antioxidanten los. De antioxidanten kunnen zich nu binden aan de vrije radicalen en deze op tijd afvoeren voordat deze schade aan richten aan de cellen en huidveroudering en pigmentvlekken veroorzaken.