Advies jonge huid

Ondanks dat het vaak lijkt alsof de jonge huid ‘zich wel redt’ is juist ook dit huidtype gebaat bij een goede verzorging. Want een huid in optimale conditie wil je natuurlijk graag behouden. Invloeden van buitenaf krijgen zo geen kans om schade aan te brengen. Voor de verzorging van de jonge huid kun je kiezen uit alle geurlijnen.

Kenmerken jonge huid

  • egaal en veerkrachtig huidoppervlak
  • zichtbare, maar onopvallende poriën
  • natuurlijke glans, maar glimt niet
  • optimale talgproductie houdt de huid soepel
  • geen rimpels en verslapping zichtbaar
Kenmerken jonge huid

Een jonge, gezonde huid in 3 stappen

1
Reinigen
2
Verzorgen
3
Verbeteren

Kies je productlijn:

Minerals face
Minerals body
Argan face
1. Reinigen

Breng Multi Use Oil, bijvoorbeeld Lavendel of Calendula-Mandarijn, aan op de huid en emulgeer met vochtige handen. Dep de huid droog. Breng vervolgens Dode Zee Water aan op een wattenschijfje en dep het gelaat daarmee tweemaal daags. Laat even intrekken.

Bekijk alle reinigingsproducten in de shop
2. Verzorgen

Spray ter verzachting van de huid Rose Water Skin Spray direct op de huid, of breng het aan op een wattenschijfje waarmee je de huid dept. Heb je een normale huid? Breng dan tweemaal daags Multi Use Oil, bijvoorbeeld Lavendel ‘stempelend’ aan op de huid. Heb je een gevoelige huid, kies dan voor de Multi Use Oil Calendula Rijstkiem. Gebruik bij een ietwat doge huid de Multi Use Butter Calendula Rijstkiem in plaats van de olie.

Bekijk alle verzorgingsproducten in de shop
3. Verbeteren

Scrub het gelaat één tot driemaal per week met Organic Minerals Face Scrub Lavendel. Breng eenmaal per week Dode Zee Modder aan als gezichtsmasker. Laat het masker de eerste keer één minuut intrekken. Gaat dat goed? Laat dan de volgende keer het masker langer, maar maximaal 10 minuten, intrekken. Breng na gebruik van de Scrub of het masker eventueel Multi Use Butter aan op de huid als extra boost voor de jonge huid.

Bekijk alle huidverbeteringsproducten in de shop
1. Reinigen

Dode Zee Zout heeft een gunstige invloed op de conditie van de jonge huid omdat het alle noodzakelijke mineralen bevat die nodig zijn voor een gezond lichaam. Zo stimuleert het bijvoorbeeld de bloedcirculatie en de huidstofwisseling. Dode Zee Zout bevat meer dan 40 verschillende mineralen die elk een specifieke werking hebben. Het gebruik van Dode Zee Zout in een (hand- of voet-) bad zorgt ervoor dat de jonge huid sterk en vitaal blijft.

Bekijk alle reinigingsproducten in de shop
2. Verzorgen

Na een goede reiniging ben je klaar voor stap 2: verzorging. Een goede verzorging is intensief en draagt bij aan het behoud van de jonge, gezonde huid door optimale hydratatie en revitalisatie.

Bekijk alle verzorgingsproducten in de shop
1. Reinigen

De Argan Reinigingsmelk is een zachte en milde oppervlakte reiniging voor de huid. Het verzorgt en herstelt het biologisch evenwicht van de huid. Combineer de Reinigingsmelk altijd met de Argan Reinigingslotion. De Reinigingslotion verwijdert restjes Reinigingsmelk en verfrist en verzacht.

Bekijk alle reinigingsproducten in de shop
2. Verzorgen

De hydraterende, vitaliserende Dagcrème en de verzorgende Nachtcrème ondersteunen het biologische evenwicht van de huid. Het is dagelijks de meest volwaardige verzorging van de huid voor alle huidtypen tot ongeveer 30 jaar. De Argan Oogcrème hydrateert en beschermt de tere huid rondom de ogen dag en nacht op uiterst zachte en milde wijze..

Bekijk alle verzorgingsproducten in de shop
3. Verbeteren

Het Argan Antioxidanten Serum geeft jouw huid een echte boost. Breng het Serum aan voor gebruik van de Argan Dagcrème of de Argan Nachtcrème voor een extra krachtige hydratatie van de huid. Het stay on Argan Facelifting Masker heeft een direct vitaliserend effect. Daarnaast verfrist en verzacht het masker.

Bekijk alle huidverbeteringsproducten in de shop