Advies rijpere huid

Ben je 45 jaar of ouder? Dan heb jij een rijpere huid. Vergis je niet, een rijpere huid is niet persé een oude huid. Want een rijpere huid kan er nog altijd fantastisch uitzien! Vaak bezigen we in deze context de aanduiding anti-aging. We bedoelen hiermee niet dat de tijd niet langer zijn uitwerking op jouw huid heeft. Met anti-aging bedoelen we dat je je kansen op een mooie en gezonde huid ondanks het verstrijken van de tijd kunt vergroten.

Heb jij een rijpere huid? Kies dan voor de 100% natuurzuivere producten uit onze Organic Minerals Rozen lijn of Organic Argania lijn.

Kenmerken rijpere huid

  • lijntjes en rimpeltjes rond ogen en mond
  • huid rondom de ogen is zichtbaar dunner
  • huid is minder elastisch en stevig
  • de huid toont wat dunner, droger of doffer
  • huid vertoont soms tekenen van couperose
Kenmerken rijpere huid

Een gezonde, rijpere huid in 3 stappen

1
Reinigen
2
Verzorgen
3
Verbeteren

Kies je productlijn:

Minerals face
Minerals body
Argan face
1. Reinigen

Breng Multi Use Oil Roos aan op de huid en emulgeer met vochtige handen. Kies voor Multi Use Oil Calendula Rijstkiem bij een gevoelige huid. Dep de huid droog. Breng vervolgens Dode Zee water aan op een wattenschijfje en dep het gelaat daarmee tweemaal daags. Laat even intrekken.

Bekijk alle reinigingsproducten in de shop
2. Verzorgen

Spray ter verzachting van de huid Rose Water Skin Spray direct op de huid, of breng het aan op een wattenschijfje waarmee je de huid dept. Heb je een normale huid? Breng dan tweemaal daags Multi Use Oil Roos ‘stempelend’ aan op de huid. Gebruik bij een doge huid de Multi Use Butter Roos in plaats van de olie.

Bekijk alle verzorgingsproducten in de shop
3. Verbeteren

Scrub het gelaat één tot driemaal per week met Organic Minerals Face Scrub Roos. Scrub niet bij couperose! Breng eenmaal per week Dode Zee Modder aan als gezichtsmasker. Laat het masker de eerste keer één minuut intrekken. Gaat dat goed? Laat dan de volgende keer het masker langer, maar maximaal 10 minuten, intrekken. Breng na gebruik van de Scrub of het masker eventueel Multi Use Butter aan op de huid als extra boost voor de rijpere huid.

Bekijk alle huidverbeteringsproducten in de shop
1. Reinigen

Dode Zee Zout heeft een gunstige invloed op de conditie van de rijpere huid omdat het alle noodzakelijke mineralen bevat die nodig zijn voor een gezond lichaam. Zo stimuleert het bijvoorbeeld de bloedcirculatie en de huidstofwisseling. Dode Zee Zout bevat meer dan 40 verschillende mineralen die elk een specifieke werking hebben. Het gebruik van Dode Zee Zout in een (hand- of voet-) bad maakt de rijpere huid steviger en vitaler.

Bekijk alle reinigingsproducten in de shop
2. Verzorgen

Na een goede reiniging ben je klaar voor stap 2, de verzorging. Een goede verzorging is intensief en draagt bij aan algehele huidverbetering waardoor de rijpere huid steviger en elastischer zal aanvoelen.

Bekijk alle verzorgingsproducten in de shop
1. Reinigen

De Argan Reinigingsmelk is een zachte en milde oppervlakte reiniging voor de huid. Het verzorgt en herstelt het biologisch evenwicht van de huid. Combineer de Reinigingsmelk altijd met de Argan Reinigingslotion, want de melk verwijdert vet, olie en make up en de lotion verzacht en verfrist.

Bekijk alle reinigingsproducten in de shop
2. Verzorgen

De Argan Multi Repair Crème met UVA is een ideale dag- en nachtverzorging voor de huid vanaf ongeveer 25 jaar. De Argan Anti-Rimpel Crème met UVA filter is de ideale dag- en nachtverzorging voor de huid vanaf 40 jaar. De Argan Oogcrème hydrateert en beschermt de tere huid rondom de ogen dag en nacht op uiterst zachte en milde wijze.

Bekijk alle verzorgingsproducten in de shop
3. Verbeteren

Het Argan Antioxidanten Serum geeft jouw huid een echte boost. Breng het Serum aan voor gebruik van de Argan Repair Crème of de Argan Anti-Rimpel Crème voor een extra krachtige hydratatie van de huid. Het stay on Argan Facelifting Masker heeft een direct vitaliserend effect. Daarnaast verfrist en verzacht het masker.

Bekijk alle huidverbeteringsproducten in de shop