Advies bestraalde huid

Een bestraalde huid is uit balans en heeft voor herstel extra zorg nodig. De producten uit de 100% natuurzuivere Organic Minerals Face Care Lijn zijn uitermate geschikt voor de bestraalde huid omdat de biologische ingrediënten heilzaam werken bij het herstel van deze aangedane huid. Kies daarom voor de Calendula Rijstkiem lijn. Aan deze geurloze lijn is geen notenolie toegevoegd.

Kenmerken bestraalde huid

  • overgevoelig
  • trekkerig, branderig of geïrriteerd
  • jeuk, schilferig en wondjes
  • droge huid, bultjes, vale teint
  • allergische reactie
Kenmerken jonge huid

Een goede verzorging van de bestraalde huid in 3 stappen

1
Reinigen
2
Verzorgen
3
Verbeteren

Kies voor:

Minerals face
1. Reinigen

Een goede reiniging is de basis voor een optimale verzorging van de bestraalde huid. Breng Multi Use Oil Calendula Rijstkiem aan op de huid en emulgeer daarna met vochtige handen. Dep daarna de huid droog met een compresdoek.

Bekijk alle reinigingsproducten in de shop
2. Verzorgen

Spray ter verzachting van de huid Rose Water Skin Spray direct op de huid of breng het aan op een wattenschijfje waarmee je de huid dept. Breng tweemaal daags Multi Use Oil Calendula Rijstkiem ‘stempelend’ aan op de huid. Je kunt in plaats van de olie ook kiezen voor Multi Use Butter Calendula Rijstkiem. Met deze Butter worden over het algemeen goede resultaten behaald als ondersteuning van het herstel van de bestraalde huid.

Bekijk alle verzorgingsproducten in de shop
3. Verbeteren

Na een goede reiniging en een intensieve verzorging ga je bij stap 3 aan de slag met het verbeteren en revitaliseren van de bestraalde huid. Gebruik hiervoor Multi Use Butter Calendula Rijstkiem. Breng een flinke hoeveelheid Butter aan op de aangedane, bestraalde huid.

Bekijk alle huidverbeteringsproducten in de shop