Advies Rosacea

Rosacea is een chronische, onregelmatige ontstekingsziekte en de meest serieuze vorm van couperose, waarbij haarvaatjes in het gezicht duidelijk zichtbaar en verwijd zijn.

Gebruik voor de behandeling van rosacea natuurlijke producten uit de Organic Minerals Lavendel of Calendula Mandarijn lijn. Let erop dat als je de huid aangedaan door rosacea wil scrubben je dat met deppende bewegingen doet. Niet roteren. En gebruik voor de rosacea huid nooit producten uit de Eucalyptus Mint geurlijn!

Kenmerken rosacea

  • duidelijk zichtbare haarvaatjes
  • roodheid op wangen, neus, kin en voorhoofd
  • vlekjes en puistjes
  • gevoelig
  • prikkende en branderige huid
  • huidverdikkingen
Kenmerken rosacea

Een gezonde huid in 3 stappen

1
Reinigen
2
Verzorgen
3
Verbeteren

Kies voor:

Minerals face
1. Reinigen

Breng Multi Use Oil Lavendel of Calendula Mandarijn aan op de huid en emulgeer met vochtige handen. Dep de huid droog. Breng vervolgens Dode Zee water aan op een wattenschijfje en dep het gelaat daarmee tweemaal daags. Laat even intrekken.

Bekijk alle reinigingsproducten in de shop
2. Verzorgen

Spray ter verzachting van de huid Rose Water Skin Spray direct op de huid, of breng het aan op een wattenschijfje waarmee je de huid dept. Breng daarna tweemaal daags Multi Use Oil Lavendel ‘stempelend’ aan op de huid. Je kunt in plaats van Multi Use Oil ook Aloë Vera gebruiken.

Bekijk alle verzorgingsproducten in de shop
3. Verbeteren

Breng eenmaal per week een masker aan van Dode Zee Modder. Laat 2 tot 5 minuten intrekken. Maak schoon met lauwwarm water.

Bekijk alle huidverbeteringsproducten in de shop