Acne

Heb jij last van acne? Daar kan je je behoorlijk ongelukkig bij voelen. Het helpt ook niet mee dat er heeel veel acne producten zijn, die je huid vaak alleen maar uitdrogen of dunner maken. Zo raak je van de regen in de drup, maar wij gaan jou helpen!

acne-behandeling

Acne behandel box

Speciaal voor de onzuivere, onrustige en geïrriteerde huid maakten wij de Acne box. Drie topproducten die samenwerken om jouw huid weer in balans te brengen.

Er zit een uitgebreide gebruiksaanwijzing bij, zodat je thuis precies weet wat je moet doen. En natuurlijk kan je ons nog altijd bereiken voor je vragen. De Acne box bevat producten voor 2 keer per dag voor ongeveer 3 maanden.

Bekijk de box
of bel 0345 65 15 64 voor advies

Waarom werkt de Botanical Beauty box wel?

De acne producten van Botanical Beauty zijn erop gericht om je eigen systeem te ondersteunen. Je huid wordt er niet dunner of uitgedroogd van. Het is juist de bedoeling om je huid optimaal te voeden, zodat je talgklieren niet nog meer vet gaan aan maken. Je zet je huid liefdevol weer aan het werk.

Het succes van onze aanpak zit hem voornamelijk in de ingrediënten die we gebruiken. Deze ingrediënten kennen we goed, omdat ze ook in de kruidentuin op ons eigen landgoed staan.

Calendula, roos, lavendel en zoveel meer dat de natuur ons te bieden heeft, draagt bij aan de oplossing van jouw acne.

Benieuwd wat deze ingrediënten zo geschikt maakt voor een acne huid? We delen onze kennis hierin graag met jou!

acne-behandeling

Vrijblijvend productadvies

Vragen over jouw huid en de beste behandelmethode? Onze professionals helpen je graag.

acne-behandeling

Deze drie flessen zijn samen dé perfecte combi als je last hebt van acne, maar ook bij andere huidaandoeningen.

En niet alleen dat, je kunt deze flessen ook gebruiken voor een diepe reiniging van je huid. Ideaal. Ik gun dit iedereen.

Charlotte

Ingrediënten

acne-behandeling

Calendula

Calendula Rijstkiem werkt antibacterieel, ontstekingsremmend en is heilzaam bij jeuk veroorzaakt door insectenbeten. Daarnaast stimuleert het de lymfe en verzorgt het de droge en door striae, littekens of kneuzingen beschadigde huid.

acne-behandeling

Dode zee water

De mineralen in Dode Zee Water hebben een ontspannende en hydraterende werking en voeden de huid. Daarnaast zorgt het voor een open verbinding tussen de verschillende huidlagen waardoor verzorgingsproducten dieper kunnen doordringen in de huid.

acne-behandeling

Roos

Roos heeft een gunstige invloed op de vrouwelijke organen en draagt bij aan de regulering van de hormoonhuishouding. Daarnaast kan Roos heilzaam werken bij vroegtijdige huidveroudering en bij couperose doordat het een te sterke doorbloeding vermindert.

acne-behandeling
Tip van BB professional Dorien

Er is zoveel keuze bij acne, terwijl je het juist simpel moet houden en de huid mag ondersteunen bij haar eigen werk. Met de Multi Use Olie neemt de huid precies op wat nodig is en gaat de talgklier geen extra vet aan maken.

Let op: Bij actieve acne kun je beter je huid niet scrubben, maar als de acne is ingedroogd mag je dat juist wel weer oppakken.En wees vooral ook heel lief voor jezelf! 💚

Dorien
Dorien-acne-behandeling

Voor en na gebruik

acne-behandeling
before
acne-behandeling
after
acne-behandeling

Probeer de acne behandel box

Speciaal gemaakt voor de onzuivere, onrustige en geïrriteerde huid

Veelgestelde vragen

Wat is acne precies?

Acne is een huidaandoening met overmatige productie van de talgklieren. Symptomen ervan zijn rode bultjes die na infectie puisten, mee-eters (comedonen) en abcessen worden. Maar ook schilfers en een vette en rode huid. Acné wordt vaak geassocieerd met de puberteit, maar volwassen hebben er ook last van.

Wat moet je niet doen bij acne?

Zelf puistjes uitknijpen. Droog je huid niet uit door in de zon te zitten. En camoefleer je huid niet met foundation en make-up.

Wat is dé oplossing voor jou?

1. Natuurlijk goed verzorgen en reinigen waardoor je huid verbetert.

2. Doe elke avond een diepe reiniging met Dode Zee Water Puur, Multi Use Oil Calendula-Rijstkiem en Rose Water Skin Spray

3. Na twee dagen zie je al verschil. Na één week kan het al zo zijn dat de acne al voor een groot deel is verdwenen.

4. Maak een afspraak met een Botanical Beauty-Professional.

Met welke huidverbeterende producten kan ik mijn Acne box combineren?

Als dag- en nachtcrème raden wij de Multi Repair Crème (+UVA) aan. Je huid wordt intens gevoed en gehydrateerd. Deze crème herstelt en revitaliseert de huid en is speciaal ontwikkeld voor de probleemhuid en voor de huid met fijne lijntjes. Het UVA-filter beschermt je gezicht tegen de schadelijke effecten van het daglicht.

Face Scrub Lavendel is ideaal voor jou. Scrub het gelaat één tot driemaal per week met Face Scrub. Scrub niet bij open acné. Je kan ook Scrub-en Kleimasker gebruiken voor een extra boost. Dit huidverbeterende product reinigt de huid diep, verwijdert op natuurlijke wijze dode huidcellen, vlekjes en onzuiverheden. Gebruik het één keer per week. Als masker breng je éénmaal per week Dode Zee Modder Masker aan.