Een stralende huid in 3 stappen

1
Reinigen
2
Verzorgen
3
Verbeteren

Kies je productlijn:

Argan face
Minerals face
Minerals body
Argan face

De 100% natuurzuivere en biologische producten uit onze Organic Argania lijn op basis van Arganolie, ook wel bekend als ‘vloeibaar goud uit Marokko’, zijn een ware traktatie voor de huid. Kies voor deze productlijn wanneer je je specifiek wilt richten op een volwaardige anti-aging huidverzorging. Wil je het beste uit twee werelden, denk dan eens aan een combinatie van Argan en Minerals producten.

1. Reinigen

De Argan Reinigingsmelk is een zachte en milde oppervlakte reiniging voor de huid. Het verzorgt en herstelt het biologisch evenwicht van de huid. Combineer de Reinigingsmelk altijd met de Argan Reinigingslotion, want de melk verwijdert vet, olie en make up en de lotion verzacht en verfrist.

Bekijk alle reinigingsproducten in de shop
2. Verzorgen

De hydraterende, vitaliserende Dagcrème en de verzorgende Nachtcrème ondersteunen het biologische evenwicht van de huid. Het is dagelijks de meest volwaardige verzorging van de huid voor alle huidtypen tot ongeveer 30 jaar. De Argan Oogcrème hydrateert en beschermt de tere huid rondom de ogen dag en nacht op uiterst zachte en milde wijze.

Bekijk alle verzorgingsproducten in de shop
3. Verbeteren

Het Argan Antioxidanten Serum geeft jouw huid een echte boost. Breng het Serum aan voor gebruik van de Argan Dagcrème of de Argan Nachtcrème voor een extra krachtige hydratatie van de huid. Het stay on Argan Facelifting Masker heeft een direct vitaliserend effect. Daarnaast verfrist en verzacht het masker.

Bekijk alle huidverbeteringsproducten in de shop
Minerals face

De biologische en 100% natuurzuivere producten uit de Organic Minerals verzorgingslijn zijn een geschikte keuze voor de jonge huid of voor de huid aangedaan door aandoeningen als bijvoorbeeld acné, allergie, eczeem of droogte. Het is ook mogelijk om Minerals producten te combineren met Argan producten en de aangedane huid ‘lokaal’ te behandelen.

1. Reinigen

Breng Multi Use Oil Calendula Rijstkiem aan op de huid en emulgeer met vochtige handen. Dep de huid droog. Breng vervolgens Dode Zee water aan op een wattenschijfje en dep het gelaat daarmee tweemaal daags. Laat even intrekken.

Bekijk alle reinigingsproducten in de shop
2. Verzorgen

Spray ter verzachting van de huid Rose Water Skin Spray direct op de huid, of breng het aan op een wattenschijfje waarmee je de huid dept. Breng vervolgens tweemaal daags Multi Use Oil Calendula Rijstkiem ‘stempelend’ aan op de huid. Gebruik bij een droge huid de Multi Use Butter Calendula Rijstkiem in plaats van de olie. Deze Butter is ook als masker te gebruiken en zeer geschikt als lipverzorging.

Bekijk alle verzorgingsproducten in de shop
3. Verbeteren

Scrub het gelaat één tot driemaal per week met Organic Minerals Face Scrub Calendula Rijstkiem. Scrub niet bij couperose en gebruik de scrub altijd op een vochtige huid. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld Rose Water Skin Spray. Breng eenmaal per week Dode Zee Modder aan als gezichtsmasker. Laat het masker de eerste keer één minuut intrekken. Gaat dat goed? Laat dan de volgende keer het masker langer, maar maximaal 10 minuten, intrekken.

Bekijk alle huidverbeteringsproducten in de shop
Minerals body

De biologische en 100% natuurzuivere producten uit de Organic Minerals lijn zijn een weldaad voor lichaam, handen en voeten. De wisselwerking tussen de minerale oliën en de zouten afkomstig uit de Dode Zee is een krachtige. De producten uit de Organic Minerals zijn daardoor zeer heilzaam bij allerlei huidaandoeningen als een droge huid al dan niet op basis van een allergie of met eczeem, of een huid aangedaan door psoriasis of acné. De kracht van minerale olie en Dode Zee Zout maakt de Organic Minerals lijn geschikt voor ieder huidtype.

1. Reinigen

Dode Zee Zout heeft een gunstige invloed op de conditie van de huid omdat het alle noodzakelijke mineralen bevat die nodig zijn voor een gezond lichaam. Zo stimuleert het bijvoorbeeld de bloedcirculatie en de huidstofwisseling. Dode Zee Zout bevat meer dan 40 verschillende mineralen die elk een specifieke werking hebben. Het gebruik van Dode Zee Zout in een (hand- of voet-) bad zorgt ervoor dat de jonge huid sterk en vitaal blijft.

Bekijk alle reinigingsproducten in de shop
2. Verzorgen

Na een goede reiniging kun je aan de slag met stap 2, de verzorging van je huid. Een goede verzorging voorziet in een optimale hydratatie en intensieve revitalisatie. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld Multi Use Oil Calendula Mandarijn. Op de wat ruwere plekjes gebruik je Multi Use Butter voor een optimale verzorging. De Olie en de Butter trekken sneller in wanneer je de huid eerst vochtig maakt met Rose Water Skin Spray.

Bekijk alle verzorgingsproducten in de shop
3. Verbeteren

Scrub het lichaam één tot driemaal per week met Organic Minerals Body Scrub Calendula Mandarijn. Breng daarnaast eenmaal per week Dode Zee Modder aan als hand of voetpakking. Breng na gebruik van de Scrub of de pakking eventueel Multi Use Butter aan op de huid als extra boost.

Bekijk alle huidverbeteringsproducten in de shop