REVIEWS

 

 

Reacties 

 
#26 2017-09-22 18:36
Heel erg nieuwschierig ben ik geworden door mijn zoektoch naar een vervangend merk in mijn salon. Dat is echt spannend want ik ben erg merktrouw maar wil compleet zuiver werken. Ik mis wat meer creme's denk ik en misschien wat meer reinigings mogelijkheden maar dat moet ik even uitvinden. Ik wacht het af. Groetjes
 
 
#25 2015-10-16 14:17
Ik werd op jullie produckten geatendeert en heb 4 weken geaarzeld om ze te bestellen. Afgelopen zaterdag had ik moed verzameld om in een dode zeezoutbad te gaan liggen. Daarna regelmatig de multi uce oil gesmeerd i.c.m. mijn oude vertrouwde aglaia bodylotion na het toiletbezoek. Ik heb vanochtend voor de 3e keer bodyscrub gebruikt en daarna alleen de multi use oil gebruikt. Tot mijn verbazing loop ik de hele dag klachtenvrij rond. Zelfs na mijn toiletgang geen aglaia bodylotion gebruikt. Ik heb de ziekte LS en moet eigenlijk hormoonzalf gebruiken.
 
 
#24 2013-08-26 15:06
Op de beurs jullie producten geprobeerd.. voelde heel fijn aan! Mis alleen nog producten voor onder de douche, iets van douchegel of een foam. Misschien een idee om dat er nog aan toe te voegen?
 
 
#23 Pretty Hands 2013-06-18 13:43
Ik ben op zaterdag 15 juni jl. bij jullie geweest voor een workshop n.a.v. ons bezoek op jullie stand in Utrecht. Het was een dag met veel informatie en het uitproberen van jullie producten. Ik heb zelf een eigen nagelsalon en ben zo enthousiast geworden over jullie product, dat ik heb besloten om het product in mijn salon te gaan gebruiken en te verkopen. Vol ongeduld wacht ik dus nu op de producten om deze mooi uit te stallen in mijn salon.
Ga vooral zo door.
Groetjes Alida Stoel van Pretty Hands