REVIEWS

 

 

Reacties 

 
#25 J.M. Bos 2015-10-16 14:17
Ik werd op jullie produckten geatendeert en heb 4 weken geaarzeld om ze te bestellen. Afgelopen zaterdag had ik moed verzameld om in een dode zeezoutbad te gaan liggen. Daarna regelmatig de multi uce oil gesmeerd i.c.m. mijn oude vertrouwde aglaia bodylotion na het toiletbezoek. Ik heb vanochtend voor de 3e keer bodyscrub gebruikt en daarna alleen de multi use oil gebruikt. Tot mijn verbazing loop ik de hele dag klachtenvrij rond. Zelfs na mijn toiletgang geen aglaia bodylotion gebruikt. Ik heb de ziekte LS en moet eigenlijk hormoonzalf gebruiken.
 
 
#24 2013-08-26 15:06
Op de beurs jullie producten geprobeerd.. voelde heel fijn aan! Mis alleen nog producten voor onder de douche, iets van douchegel of een foam. Misschien een idee om dat er nog aan toe te voegen?
 
 
#23 Pretty Hands 2013-06-18 13:43
Ik ben op zaterdag 15 juni jl. bij jullie geweest voor een workshop n.a.v. ons bezoek op jullie stand in Utrecht. Het was een dag met veel informatie en het uitproberen van jullie producten. Ik heb zelf een eigen nagelsalon en ben zo enthousiast geworden over jullie product, dat ik heb besloten om het product in mijn salon te gaan gebruiken en te verkopen. Vol ongeduld wacht ik dus nu op de producten om deze mooi uit te stallen in mijn salon.
Ga vooral zo door.
Groetjes Alida Stoel van Pretty Hands
 
 
#22 catharine test 2013-05-03 14:55
Anoniem ingezonden.Ik een man, van 56 jaar, getrouwd, heeft zeker al 10 jaar open wondjes op mijn handen. Niet erg fijn als je graag achter de piano zit. Daarom heb ik ook regelmatig het bezoekuur van mijn huisarts bezocht. Vele tubes zalf heb ik er doorheen gesmeerd. De ene keer dacht de huisarts aan een ontsteking, de andere keer leekt het wel op een schimmelinfecti e.
Op een dag kwam mijn vrouw voor de zoveelste keer met een potje thuis. Nu bleek het scrub van Botanical Beauty te zijn. Natuurlijk maakte ik, wat waarschijnlijk meer mannen doen, de opmerking. Je hebt nog niet genoeg staan. Ook zonden van het geld.
Maar trouw ging ik aan de slag met de scrub. En mijn vrouw bleek echt een wondermiddel gekocht te hebben. Na een paar weken waren mijn handen genezen. En dat 10 jaar vele soorten zalfjes verder. Nu staat er standaard een potje body scrub in onze badkamer.